HTC prezintă smartphone-ul Desire 626

HTC Desire 626 este un model din gama de mijloc, cu un nivel avansat de personalizare.

Scris de | 27 iulie, 2015
HTC prezintă smartphone-ul Desire 626

HTC anunță lansarea noului HTC Desire 626, succesorul modelului HTC Desire 620. Disponibil într-o varietate de combinații de culoare, cu posibilități nelimitate de personalizare și o cameră foto îmbunătățită pentru fotografii mai clare, noul smartphone accesibil le oferă utilizatorilor posibilitatea să se exprime așa cum doresc.HTC DESIRE 626 (6)Mihai Nodea, Regional Manager, HTC România, Ungaria și Moldova: “Noul HTC Desire 626 este proiectat să ofere o experiență de utilizare personalizată până la cel mai mic detaliu. Funcțiile avansate ale smartphone-ului ne permit să oferim clienților tot ce este mai bun în materie de design personalizat și performanță, cu un excelent raport preț-calitate”.HTC DESIRE 626 (1)

Design unic și caracteristici avansate

Noul HTC Desire 626 integrează culori bogate în design-ul expresiv, în două nuanțe, oferind o experiență unică de utilizare. Simplu și intuitiv de folosit, telefonul rulează Android 5.1 și dispune de interfața HTC Sense, care oferă funcționalități Android îmbunătățite și complet personalizate. Cu ajutorul HTC Sense, utilizatorii pot schimba aspectul interfeței telefonului ori de câte ori își schimbă și stilul personal: maximum de personalizare cu minimum de efort. Gradul ridicat de personalizare le oferă posibilitatea să creeze, să împărtășească și să atingă potențialul maxim.

Cu un procesor Snapdragon Quad-Core de 1.2 GHz, noul HTC Desire 626 asigură o experiență fluidă și fiabilă de utilizare, oferind utilizatorilor posibilitatea să facă streaming de filme, să ruleze cele mai noi aplicații, să se distreze cu jocurile favorite sau să vizualizeze cele mai recente fotografii din galerie, toate acestea prinzând viață pe un ecran LCD HD strălucitor, de 5 inch.

Utilizatorii pot fi mereu la curent cu cele mai noi știri din platformele sociale prin HTC BlinkFeed, soluție care le permite să acceseze ușor și rapid, în doar câteva secunde, fluxul personalizat de conținut online, dintr-o singură privire, direct de pe ecranul de pornire. HTC DESIRE 626 (2)Surprinde viața din toate unghiurile, oriunde ai fi

Pentru utilizatorii pasionați de fotografie sau de filmările scurte și de impact, noul HTC Desire 626 este companionul de buzunar perfect. Cu o cameră foto principală îmbunătățită de 13 MP și o cameră frontală de 5 MP, fotografiile și selfie-urile pot fi surprinse cu claritate din orice unghi, oferind utilizatorilor posibilitatea să se exprime în cel mai mic detaliu.

HTC DESIRE 626 (3)

Funcția HTC Eye Experience permite editarea simplă și rapidă a fotografiilor prin adăugarea instantanee a efectelor, datorită optimizărilor integrate. Noul HTC Desire 626 dispune și de posibilitatea de a filma clipuri video 1080p de înaltă calitate, folosind fie camera principală, fie pe cea frontală, care pot fi apoi transformate în mini filme și partajate cu prietenii și familia, cu ajutorul funcției HTC Video Highlights.

Datorită opțiunilor de stocare, ce variază de la cei 16 GB de memorie internă până la slot-ul pentru card MicroSD care suportă până la 512 GB de memorie adițională, utilizatorii se pot asigura că fotografiile, videoclipurile și experiențele care îi definesc vor fi mereu la îndemână pe noul lor smartphone, pentru a le putea vizualiza și partaja ori de câte ori doresc.HTC DESIRE 626 (4)Disponibilitate

Noul HTC Desire 626 va fi disponibil în România la începutul lunii septembrie, în variantele de culoare Blue Lagoon și Dark Grey.

Etichete: ,