IFA 2015: Sony lansează trei noi proiectoare 4K pentru acasă

Cu rezoluție 4K nativă și un design elegant, de culoare albă, noile proiectoare oferă o experiență 4K completă.

Scris de | 8 septembrie, 2015
IFA 2015: Sony lansează trei noi proiectoare 4K pentru acasă

Sony extinde gama de produse pe segmentul Home Cinema și lansează trei noi proiectoare care dau viață conținutului. De la rezoluția nativă 4K la Full HD 3D, noile proiectoare Sony Home Cinema sunt dotate cu cele mai noi și inovatoare tehnologii care aduc experiența home cinema către o audiență mai mare.

Culoare albă ideală pentru living

Toate cele trei noi proiectoare vor fi disponibile atât în varianta neagră, cât și cu corp alb, pentru a răspunde preferințelor consumatorilor europeni și pentru a integra dispozitivul într-un număr mai mare de spații, cum ar fi livingroom-ul. Trendurile în materie de design interior și dezvoltarea conceptului de “home theatre în living room” impun necesitatea utilizării culorilor elegante și discrete. VPL-VW520ES White

Noi modele cu rezoluție nativă 4K

Din noua gamă fac parte proiectoarele VPL-VW520ES și VPL-VW320ES, care oferă o experiență de vizionare cu adevărat captivantă cu ajutorul rezoluției 4K native. Aceste modele sunt succesoarele Sony VPL-VW500ES și VPL-VW300ES. Ele au lămpi noi cu autonomie ridicată de până la 6.000 de ore, cu o luminozitate și un contrast ridicat care redau imagini vii.

Pentru prima dată în istoria proiecțiilor Home Cinema, modelul VPL-VW520ES dispune de ieșire HDMI pentru conținut HDR cu o rată a contrastului dinamic de 300.000:1. Imaginile HDR sunt cele mai apropiate de realitatea pe care o percepem, datorită contrastului mai puternic, a negrului mai amplu și a nuanțelor mai intense.

Noile modele VPL-VW520ES și VPL-VW320ES folosesc panouri SXRDcu rezoluție nativă 4K, fără a altera artificial numărul de pixeli. Reproducerea clară și bogată a culorilor are loc cu ajutorul display-ului TRILUMINOS și a tehnologiei Motionflow, care permit redarea de imagini clare în momentul în care vizionați scene dinamice.

Cele două modele de proiectoare le oferă cinefililor posibilitatea de a se bucura de conținut 4K prin intermediul celor mai noi opțiuni de interconectare, prin standardele HDMI și HDCP 2.2. De asemenea, transmițătorul integrat RF 3D simplifică adaptarea cu ajutorul unui semnal wireless puternic, pentru o acoperire mai bună și o sincronizare 3D optimă.

Totodată, utilizatorii au posibilitatea de a ajusta imaginea cu ajutorul funcției profesionale de calibrare. Opțiunea de corecție a culorilor permite utilizatorilor să ajusteze nuanța, saturația și luminozitatea imaginilor și spațiul de culoare pentru roșu, verde și albastru.

“Noile proiectoare cu rezoluție 4K de la Sony confirmă angajamentul pe care ni l-am luat în ceea ce privește dezvoltarea segmentului 4K și a conținutului HDR care ajută la obținerea unei experiențe cinematografice spectaculoase. Cu ajutorul tehnologiei SXRD, proiectoarele noastre pot oferi imagini cu o rezoluție mare, eliminând compromisul între un contrast profund și capacitatea a reda scene dinamice la calitate înaltă. Ne dorim ca utilizatorii să se poată bucura cu adevărat de rezoluția 4K, indiferent că folosesc proiectorul într-o cameră întunecată sau într-un livingroom”, a declarat Thomas Issa, Product Manager la Sony Professional Europe.

Sony VPL-HW65ESDe asemenea, Sony lansează noul VPL-HW65ES în cadrul târgului de tehnologie IFA 2015 de la Berlin. Noul model folosește tehnologia SXRD și cea de-a doua generație de Reality Creation pentru a reda experiența home cinema în regim Full HD la un cost mai mic. VPL-HW65ES dispune de o lampă cu autonomie de 6.000 de ore, un transmițător RF 3D și o funcție de transmitere date prin USB pentru ca firmware-ul să poată fi actualizat cu ultimele versiuni de software.

Noile proiectoare vor fi disponibile începând cu luna octombrie a acestui an. Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul http://pro.sony.eu/products/projectors-homecinema.

 

Etichete: , , , ,