Vonino introduce tableta MusicPAD H1 și prezintă smartphone-ul Zun XO LTE

Pe piața noastră vor ajunge în scurt timp patru noi smartphone-uri Vonino, dintre care două modele LTE și alte două modele 3G, două tablete de 7 și 10.1 inci LTE, dar și două modele iMart cu Windows 10.

⇣ Sari la articol
Vonino introduce tableta MusicPAD H1 și prezintă smartphone-ul Zun XO LTE

În cadrul târgului tehnologic IFA 2015, Vonino a lansat MusicPAD H1.Compania definește acest device ca fiind un Smart Home Entertainment System care are încorporat un display de 7 inci, dispune de un procesor Quad-Core și are un spațiu de stocare de 8GB, care se poate extinde printr-un card microSD de până la 32GB.tableta MusicPAD H1 Designul elegant, minimalist, integrează acest gadget în orice ambient. Utilizatorul va folosi MusicPAD H1 împreună cu un serviciu gratuit de music-streaming timp de 12 luni, cu acces nelimitat la peste 25 de milioane de melodii. Odată conectat la Internet, utilizatorul va avea acces la muzica preferată la o calitate premium a sunetului. Redarea sunetului se face prin cele două difuzoare încorporate de câte 5 wați.MusicPAD H1 Displayul de 7 inci este mai mult decât suficient pentru conversații prin Skype sau browsing pe Internet, dar un film sau un videoclip pot fi savurate la o altă calitate, grație posibilității de conectare a device-ului la orice TV din casă prin HDMI sau funcția Cast Screen (disponibilă pentru televizoarele compatibile). Astfel, toate serviciile oferite sunt disponibile pe TV, iar funcția de streaming Bluetooth oferă acces la muzica sau pozele stocate în smartphone-ul personal. Fiind un dispozitiv portabil, MusicPAD H1 are încorporată o baterie Li-Ion care asigură 7 ore de streaming audio, 6 ore de streaming prin Bluetooth sau 3 ore de streaming video.Vonino Zun XOZun XO LTE

 Revenind la portofoliul tradițional de produse, brand-ul Vonino lansează noul smartphone Zun XO LTE. Acesta are instalat sistemul de operare Android 5.1, Lollipop, procesor Octa-Core MediaTek, 2GB memorie RAM și un spațiu de stocare intern de 16GB, cu posibilitatea de extindere cu un card microSD de până la 64GB. Camera foto principală a acestui model are 13 megapixeli, iar cea pentru Selfie este de 5MP. Vonino Zun XO are un display HD de 5 inci și curved-touch.

Asus