Parteneriat între Visa și Uber: prima cursă este gratuită în decembrie pentru clienții noi

În Europa, plățile cu dispozitive mobile vor înregistra o creștere exponențială în următorii cinci ani, în condițiile în care se anticipează că până în 2020 peste jumătate dintre consumatorii europeni își vor utiliza mobilul cel puțin o dată pe săptămână pentru a face plăți, conform estimărilor realizate pe baza unui studiu derulat de Visa Europe în acest an.

Scris de | 24 noiembrie, 2015
Parteneriat între Visa și Uber: prima cursă este gratuită în decembrie pentru clienții noi
166722905

Visa Europe și Uber încheie un parteneriat pentru promovarea plăților cu cardul de pe telefonul mobil și lansează o promoție prin care noii clienți Uber care își înregistrează cardul Visa în aplicaţia mobilă în luna decembrie beneficiază gratuit de prima cursă, în limita a 40 de lei.Visa logoParteneriatul dintre Visa Europe, cel mai mare procesator de plăţi din Europa, şi Uber, unul dintre cele mai valoroase startup-uri din lume care a dezvoltat o platformă inovatoare de servicii de ridesharing, are ca scop crearea și încurajarea obiceiului de a plăti de pe telefonul mobil, în condițiile în care consumatorii cu un stil de viață activ își doresc un plus de mobilitate în condiții de siguranță ridicată.

În perioada 1 – 31 decembrie 2015, toate persoanele care îşi descarcă aplicaţia Uber pe telefonul mobil, îşi creează un cont de utilizator şi înregistrează datele cardului Visa în aplicație vor beneficia de o cursă gratuită în valoare de până la 40 de lei. Discountul se va oferi în baza unui cod promoțional pe care utilizatorii trebuie să îl introducă în aplicația Uber.

Uber calculează prin GPS costul călătoriilor, iar plata se realizează automat și în siguranță pe baza datelor de cont introduse în aplicație. Serviciile de transport ale companiei sunt disponibile în București.

Câteva exemple de tarife pentru serviciul uberX, estimate în funcţie de destinaţii sunt :

  • Piaţa Universităţii – Aeroportul Henri Coandă: 30 – 39 RON
  • Pipera – Gara de Nord: 15 – 20 RON
  • Centrul Vechi – Drumul Taberei: 11 – 15 RON

Etichete: ,