Epson introduce patru noi scanere business

Cele patru modele de scanere Epson revoluționează fluxurile de lucru prin funcții inteligente pentru scanarea unei game variate de documente

Scris de | 2 noiembrie, 2016
Epson introduce patru noi scanere business

Epson prezintă în România patru noi modele de scanere de ultimă generație pentru mediul de business. Modelele  WorkForce DS-570W, DS-530, DS-1660W şi DS-1630 se potrivesc oricărui mediu de business și dispun de o serie de caracteristici inovatoare menite să sporească productivitatea la locul de muncă.  Sunt ideale pentru scanarea paşapoartelor, a broşurilor, a documentelor fragile sau a documentelor foarte lungi.

WorkForce DS-1660W şi DS-1630 sunt accesibile și combină versatilitatea modului flatbed și confortul oferit de compartimentul pentru alimentare automată cu documente, de 50 pagini, astfel încât pot îndeplini orice tip de task.

Steve King, product manager, Epson Europe, declară: „Indiferent dacă scanaţi zilnic documente sau acte importante, precum certificatele de naştere sau chiar scrisori sau registre contabile, scanerele Epson DS-1660W şi DS-1630  sunt cea mai bună soluție, deoarece sunt uşor de utilizat și pot răspunde nevoilor oricărui mediu de business. Cele două scanere sunt printre cele mai rapide din clasa lor, cu o viteză de 25 ppm şi au cele mai mici dimensiuni, facilitând poziţionarea în birou.”Epson WorkForce DS-1660W

Pe de altă parte, WorkForce DS-570W și DS-530 sunt două modele de scanere WorkForce sheetfed cu un sistem performant de gestionare a mediilor de tipărire şi o serie de caracteristici inovatoare care asigură un nivel înalt de procesare a datelor. Ele pot fi  integrate eficient şi simplu în fluxurile de lucru din cadrul companiilor. Având capacitatea de a scana până la 35 ppm/70 ipm, aceste echipamente oferă o gamă largă de opţiuni de gestionare a mediilor de tipărire, care vă permit să scanaţi rapid, să indexați şi să partajați documentele esențiale pentru companie.

„Datorită primului scaner din domeniu cu scanare încetinită pentru scanarea documentelor îndoite, mototolite sau delicate şi a caracteristicii inovatoare Double Feed Detection Skip (prin care se anulează detectarea dublei alimentari cu hârtie ), scanarea documentelor foarte groase sau a celor delicate a devenit foarte simplă. Funcțiile inteligente îmbunătăţesc eficienţa, acurateţea şi precizia datelor. Indiferent dacă scanaţi documente de până la şase metri, hârtie subţire de până la 27 g/m² sau carton de până la 413 g/m², puteţi să vă bazaţi pe modelele WorkForce DS-570W și DS-530 pentru o procesare rapidă a documentelor la cea mai înaltă calitate”, a mai precizat Steve King, manager de produs la Epson Europe.

De modul de alimentare automată dispun și modelele WorkForce DS-570W și DS-530 care au totodată un kit opțional de conversie la scanner flatbed pentru a putea fi folosite, la rândul lor, pentru scanarea eficientă a unei game largi de tipuri de documente, precum timbrele poștale, pașapoartele, cărțile şi multe altele. În plus, senzorul cu ultrasunete cu care sunt echipate permite detecția alimentării duble cu hârtie pentru a evita preluarea lor greșită.

Companiile care caută o soluție de scanare accesibilă şi simplă, de la cele mici până la cele mari, vor beneficia și de conectivitatea USB 3.0 pe aceste scanere, ceea ce înseamnă că activitatea nu va fi încetinită, nici măcar când se scanează la o rezoluție înaltă de 300 dpi. Modelele DS-1660W și DS-570W au conectivitate Wi-Fi şi Wi-Fi Direct, oferind în acest fel  un confort suplimentar companiilor care doresc să implementeze în mediul lor de lucru o soluţie de scanare potrivită, care poate fi accesată de mai multe persoane.

De asemenea, driverele TWAIN şi ISIS sunt incluse la modelele DS-1630, DS-570W și DS-530 pentru o integrare perfectă în sistemele existente de gestionare a documentelor cu posibilitatea de a scana către PC, Mac sau pe conturile de stocare online printr-o singură atingere.

 

Etichete: