Orange inițiază campania Părinți la Școală, prin care oferă cursuri gratuite de tehnologie pentru părinți și bunici în magazinele proprii

Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile.

Scris de | 2 august, 2017
Orange inițiază campania Părinți la Școală, prin care oferă cursuri gratuite de tehnologie pentru părinți și bunici în magazinele proprii

În luna august, Orange deschide înscrierile pentru Părinți la Școală, cursurile de tehnologie pentru părinți și bunici ce se vor desfășura în Orange smart shop în perioada 22-30 august. Cursurile sunt parte a campaniei Tech a Break, prin care  magazinele Orange smart shop devin hub de comunicare și învățare pentru întreaga comunitate.

Pe site-ul campaniei Tech a Break, copiii își pot înscrie părinții sau rudele interesate de a afla cum pot folosi smartphone-ul pentru a fi mai aproape de cei dragi. De asemenea, înscrierile sunt deschise și în Orange smart shop-urile participante.

Cursurile Părinți la Școală îi învață pe adulții care vor sa descopere mediul digital cum să folosească serviciile de internet pe smartphone și cum să monitorizeze costurile, care sunt cele mai interesante aplicații pentru nevoile și hobby-urile lor, sau cum pot fi mai aproape de cei dragi prin sunet, fotografie și video.

În plus, cei care recomandă cursul părinților, bunicilor sau chiar vecinilor se vor bucura de vouchere în valoare de 10 euro pentru achiziționarea de telefoane din magazin, valabile timp de 2 săptămâni.

 Programul cursurilor este următorul:

22 august, 18:00-20:00: București Europe House

23 august, 18:00-20:00: Timișoara, Galați

24 august, 18:00-20:00: Constanța

26 august, 11:00-13:00: București Băneasa, Cluj-Napoca, Iași, Oradea

30 august, 18:00-20:00: Arad, Bacău, Târgu Mureș, Pitești

Pentru a primi notificări cu privire la calendarul de evenimente de pe platforma Tech a Break, persoanele interesate pot vizita site-ul dedicat www.orange.ro/techabreak.

Etichete:

Sursa: Părinți la Școală - cursuri gratuite de tehnologie pentru părinți și bunici în magazinele Orange smart shop