Motorola sărbătorește 90 de ani de la înființare

– La această dată, dar în anul 1928, la Chicago, frații Paul și Joseph Galvin au înființat compania care a precedat Motorola, Galvin Manufacturing Corporation, cu un singur produs și cinci angajați.

Scris de | 25 septembrie, 2018
Motorola sărbătorește 90 de ani de la înființare

Primul produs al companiei  Motorola a fost conceput în 1928 și urmărea prelungirea autonomiei bateriei, o provocare care continuă să existe și astăzi, dar care este abordată constant de către Motorola prin inovație și evoluția tehnologică. Echipamentul de eliminare a bateriilor Galvin Manufacturing permitea ca radiourile pe bază de baterii să funcționeze cu ajutorul curentului electric de la prize; în mod similar, cel mai recent produs, 5G moto modTM, rezolvă nevoia de viteză din prezent. Astfel, Motorola continuă și în ziua de astăzi să urmărească cerințele consumatorilor și să ofere ceea ce contează cel mai mult pentru ei.

Prin nenumăratele inovații realizate de-a lungul istoriei companiei – în 1943 lansarea primului radio FM cu două căi din lume, care a permis comunicarea între Pământ și Lună cu ocazia primei aselenizări, modelul RAZR V3, care a schimbat designul telefonului mobil și l-a poziționat pentru prima dată ca accesoriu de modă sau tehnologia moto mod TM, care permite telefonului să devină instantaneu un boombox, o imprimantă foto instant, un gamepad sau o cameră 360° – Motorola s-a concentrat pe nevoile consumatorilor și a dezvoltat produse care să facă viața mai bună pentru aceștia. Iar de la Paul Galvin, care a condus Galvin Manufacturing timp de 28 de ani, până la Sergio Buniac, actualul președinte, care lucrează în companie din 1996 în departamentele de marketing și vânzări, Motorola are o tradiție de leadership dedicat.

Pentru mai multe informații accesați #90yearsmotorola

Etichete:

Sursa: 9 Ways Motorola’s Changed in 90 Years – Before and After