Vodafone Smart X9, noul flagship este disponibil pe piață

Smartphone-ul deține tehnologie de ultimă generație, precum o cameră foto avansată, un design cu ecran impresionant și un procesor octa core performant.

Scris de | 4 decembrie, 2018
Vodafone Smart X9, noul flagship este disponibil pe piață

Vodafone Smart X9 este proiectat și testat de Vodafone în Germania și este disponibil în oferta Vodafone România în versiunea de culoare Negru Tungsten. Smartphone-ul are un ecran Full HD+ de 5,7 inchi, cu rezoluție de 1080 x 2160 pixeli și oferă utilizatorului o experiență vizuală în format 18:9. De asemenea, telefonul dispune de un sistem dual camera (16MP + 5MP) cu flash, oferind moduri de fotografiere precum Portrait, care permite utilizatorilor să realizeze fotografii profesionale tip portret, Auto HDR și SloMo. Acest aspect este completat de camera frontală de 8MP capabilă de a realiza fotografii de tip selfie cu unghi larg.

Telefonul deține un procesor octa core, modelul Qualcomm Snapdragon 450 și rulează sistemul de operare Android 8.1 Oreo. Capacitatea de stocare este de 32 GB și poate fi extinsă cu ajutorul unui card SD de până la 256 GB. Smartphone-ul are un acumulator de 3100 mAh.

Vodafone Smart X9 oferă o suită de aplicații creată special de Vodafone pentru a permite utilizatorilor să să profite la maximum de smartphone-ul lor. Private Space este o funcție care păstrează în siguranță fișierele utilizatorilor. Fotografiile și videoclipurile pot fi securizate în cadrul aplicației cu ajutorul unei parole sau a senzorului de amprentă, astfel elementele fiind ascunse în galeria principală. De asemenea, utilizatorii pot bloca și securiza aplicații.

O altă funcție a smartphone-ului este Lock Screen Mute Switch. Activarea și dezactivarea modului silențios pe dispozitivele Android poate fi o provocare, fiind necesari până la șase pași. Opțiunea „Mute Switch” poziționată lângă butoanele de volum oferă o modalitate rapidă și ușoară de a activa sau de a dezactiva modul silențios pe dispozitivul Vodafone. Utilizatorii trebuie doar să gliseze spre stânga pentru a dezvălui butonul mute, apoi pot selecta activarea sau dezactivarea modului silențios atingând sau glisând ecranul.

Funcția Emergency Mode permite utilizatorilor să contacteze rapid prietenii sau familia în caz de pericol – sau să sune la serviciile de urgență. În plus, funcția Share My Journey permite utilizatorilor să-și împărtășească călătoriile ușor cu prietenii sau cu familia. Utilizatorii își pot distribui locația pentru o anumită perioadă de timp, cum ar fi o oră pe zi, folosind aplicația preferată – WhatsApp™, Facebook™ sau SMS. Contactele selectate pot urmări progresul călătoriilor pe smartphone sau PC.

Vodafone Smart X9 poate fi achiziționat pentru 54,99 euro cu Super Red 15 și fără abonament pentru prețul de 159 euro.

Etichete: