Abonații Digi Mobil 5G beneficiază de noi facilități la utilizarea datelor mobile, traficul crește la 80 GB/lună

Rețeaua Digi Mobil 5G Smart a ajuns pe litoral și în mai multe orașe din țară – Constanța, Oradea, Iași și Cluj-Napoca.

Scris de | 27 august, 2019
Abonații Digi Mobil 5G beneficiază de noi facilități la utilizarea datelor mobile, traficul crește la 80 GB/lună

Potrivit Digi Mobil, pragul pentru traficul la viteză normală în rețeaua 5G a fost majorat de la 50 GB/lună la 80 GB/lună. De asemenea, după acest prag, viteza de download se va modifica lunar până la 256 Kbps (în loc de 128 Kbps) și viteza de upload până la 128 Kbps (în loc de 64 Kbps), indiferent de pachetul de trafic si tehnologia în care a fost realizat.

O altă noutate adusă de Digi Mobil vizează extra-opțiunea de date mobile suplimentare. Clienții care au nevoie de mai multe date mobile vor putea beneficia de 30 GB (până la 10 GB în rețeaua 3G și restul în 4G și/sau 5G), activând extra-opțiunea de 2 EUR (fără TVA). În paralel, Grupul Digi | RCS & RDS a continuat extinderea rețelei Digi Mobil 5G Smart în Oradea, Constanța, Mamaia, Iași și Cluj Napoca unde au fost puse în funcțiune primele stații de emisie în cursul lunilor iulie și august.

Clienții care vor să testeze capacitățile tehnologiei 5G pot lansa comenzi, pe site-ul digiromania.ro, pentru achiziționarea celor două terminale compatibile, care au și funcțiile VoLTE și VoWiFi: Xiaomi Mi Mix 3 5G și Huawei Mate 20x 5G, disponibile și în rate Digi, la portare.

Etichete: , ,