Noile Mac Pro vor fi realizate în Texas

Mac Pro va fi în totalitatea Made in America.

Scris de | 24 septembrie, 2019
Noile Mac Pro vor fi realizate în Texas

Noul Mac Pro va realizat cu ajutorul furnizorilor și producătorilor de componente din Arizona, Maine, New Mexico, New York, Oregon, Pennsylvania, Texas și Vermont, inclusiv Intersil și ON Semiconductor.

 

Prin anunțul său, Apple își reafirmă angajamentul de a investi 350 de miliarde de dolari în economia SUA până în 2023. Numai anul trecut, compania a cheltuit 60 de miliarde de dolari prin achiziția de componente electronice de la 9.000 de furnizori autohtoni.

În prezent, prin investițiile sale, Apple susține 2,4 milioane de slujbe în 50 de state din SUA, având inclusiv 90.000 de angajați direct. În plus, săptămâna trecută a anunțat că au fost investiți 250 de milioane de dolari către Corning Incorporated, compania responsabilă cu  furnizarea de sticlă de înaltă precizie folosită la crearea  modelelor iPhone, Apple Watch și iPad. Mai mult, în decembrie anul trecut, compania Apple și-a prezentat planurile de dezvoltare, vizate fiind orașe precum Austin, și vecinătatea acestuia, dar și San Diego și Seattle.

Etichete: ,

Sursa: Apple’s new Mac Pro to be made in Texas