Telekom prezintă noi oferte la portare

70% dintre românii care s-au portat în rețeaua Telekom Romania declară că sunt mai mulţumiţi acum cu serviciile de telecomunicații, arată rezultatele unui studiu realizat de companie în noiembrie 2019, pe un eșantion de clienți noi, reprezentativ la nivel naţional.

Scris de | 11 februarie, 2020
Telekom prezintă noi oferte la portare

Telekom Romania a prezentat cele mai noi oferte comerciale, care se adresează celor care se vor porta în rețeaua mobilă a operatorului. Astfel, noii abonați vor putea achiziționa abonamentul Mobil 6 cu 50% reducere în primele 12 luni și vor plăti doar 3 euro/lună (aproximativ 14 lei/lună) în acest interval. După cele 12 luni, costul va fi 6 euro/lună.

De asemenea, cei care se vor porta în reţeaua Telekom Romania vor putea opta și pentru achiziționarea unui telefon mobil în rate, fără dobândă și fără avans. Unul dintre smartphone-urile disponibile în oferta Telekom este Huawei Y6s. Cei care vor achiziționa acest smartphone împreună cu abonamentul Mobil 6 vor plăti doar 7 euro/lună (aproximativ 33 lei/lună) în primele 12 luni de la portare: 3 euro/lună pentru serviciile de telefonie mobilă și 4 euro/ lună rata pentru telefonul achiziționat. După această perioadă, costul total va fi 10 euro/lună.

“Mobil Nelimitat este conceptul care a înregistrat cea mai bună performanţă în segmentul de mobil la finalul anului 2019. Pentru noi este clar că acest concept îi mulţumeşte pe clienții noștri și din acest motiv am pregătit o nouă ofertă cu beneficii nelimitate și o reducere semnificativă a costului abonamentului: 50%, în primele 12 luni de la portarea în rețeaua Telekom Romania. Este o ofertă cu avantaje și un preț care cu siguranță îi vor mulţumi pe cei care se vor porta în rețeaua noastră și îi vor ajuta să uite de grijile și frustrările legate de serviciile de telecomunicații”, a spus Andreas Elsner, Director Executiv Comercial, Segment Rezidențial, Telekom Romania.

Ofertele sunt valabile în intervalul 10 februarie-29 martie 2020 în cazul contractelor încheiate pe o perioadă de 24 de luni și se adresează clienților rezidențiali care se portează în rețeaua mobilă a companiei și care au un serviciu fix de la Telekom Romania.

Etichete: ,

Sursa: Telekom Romania lansează noile oferte comerciale pentru cei care se portează în rețeaua sa: abonament de mobil cu beneficii nelimitate cu reducere de 50% în primele 12 luni