Orange oferă roaming 5G, pentru început în Emiratele Arabe Unite

Mai multe detalii despre serviciu și tarife pe www.orange.ro/roaming.

⇣ Sari la articol
Orange oferă roaming 5G, pentru început în Emiratele Arabe Unite

Orange România anunță astăzi lansarea serviciului de roaming 5G. Astfel, Orange România devine primul operator din România care oferă clienților săi acces la tehnologia 5G în afara granițelor țării. Pentru început, abonații Orange vor putea folosi internetul mobil la viteze 5G în Emiratele Arabe Unite, prin parteneriatul încheiat cu operatorul local Etisalat.  Serviciul este disponibil din data de 25 februarie pe întreg teritoriul Emiratelor Arabe Unite și poate fi accesat de abonații Orange care dețin un telefon compatibil 5G și un abonament 5G.  

“După lansarea rețelei 5G din noiembrie 2019, o premieră la nivelul grupului Orange, Orange România devine acum primul operator din România care pune la dispoziția abonaților săi roaming 5G. Prin noi parteneriate, vom continua să extindem lista țărilor în care clienții noștri pot accesa tehnologia 5G. Ne dorim să le oferim cea mai bună experiență de conectivitate, atât în România cât și în afara țării.” a declarat Irina Pană, Operator Relations Manager, Orange România.

În aceeași ordine de idei, compania a anunțat recent deschiderea înscrierilor pentru 5G Technology Tour, ce include o serie de evenimente de tip hackathon dedicate dezvoltatorilor de produse și antreprenorilor ce vor avea astfel acces la cele mai noi tehnologii și echipamente. Evenimentul se ține în cele 4 orașe în care Orange a lansat comercial rețeaua 5G și va avea parteneri comunitățile antreprenoriale locale: