Moto G8 a fost prezentat oficial

Moto G8 are o baterie de 4.000 mAh și este proiectat să dureze până la 40 de ore cu o singură încărcare.

Scris de | 5 martie, 2020
Moto G8 a fost prezentat oficial

Moto G8  vine echipat cu o cameră AI versatilă, pentru surprinderea unor fotografii perfecte indiferent de cadru. Camera de 16MP cu focalizare rapidă permite fotografierea unor cadre clare indiferent de lumină. Obiectivul ultra wide angle captează de patru ori mai mult în fotografii panoramice sau chiar toată acțiunea de la un eveniment sportiv într-un singur cadru. Iar camera dedicată cu Macro Vision aduce utilizatorul de cinci ori mai aproape de subiect, arătând detaliile care fac diferența, în comparație cu un obiectiv normal pentru prim-planuri.

Acest nou smartphone oferă o experiență unică de entertainment on-the-go. Tot conținutul preferat arată și sună mai bine ca niciodată pe display-ul HD+ Max Vision de 6.4” susținut de boxe puternice.  Toate aceste caracteristici uluitoare sunt susținute de 4GB de RAM și procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 665, cu capabilități de procesare AI avansate care duc performanța la următorul nivel. Acesta permite o experiență de gaming mai bună și caracteristici ale camerei îmbunătățite, plus securitate mai mare. moto g8 vine cu un spațiu de stocare generos de 64GB și cu suport card SD de până la 512GB, pentru toate aplicațiile preferate, muzică, filme și fotografii.

Moto G8  încorporează experiențele Moto și noua caracteristică Moto Gametime. Acest software exclusiv maximizează experiența de gaming și o face să fie mai captivantă ca oricând, blocând întreruperile astfel încât utilizatorul se poate concentra doar la joc. Dispozitivul are un design rezistent la apă  care protejează telefonul atât la interior cât și la exterior, dar și o versiune Android 10 ultra-curată și fără aplicații preinstalate.

moto g8 este disponibil începând de astăzi în Brazilia. Va fi lansat în următoarele săptămâni în Europa, America de Sud, Asia și Australia. Pentru informații complete privind prețul și specificații, dar și cu privire la data la care smartphone-ul va fi disponibil pe piața noastră, intrați pe Motorola România.

Etichete: , ,