Galaxy A21s, un model din clasa de mijloc

Galaxy A21s va fi disponibil comercial începând cu 19 iunie, pe www.samsung.com/ro/ și la magazinele partenere.

Scris de | 18 mai, 2020
Galaxy A21s, un model din clasa de mijloc
~ai-861cf8ea-ff57-4354-9d2d-3c7c6528511b_

Galaxy A21s este echipat cu un ecran Infinity-O HD+ de 6,5 inchi, care oferă o experiență vizuală la calitate excelentă. Indiferent dacă sunteți în joc sau urmăriți un videoclip, raportul de afișare 20:9 împreună cu funcția audio Dolby Atmos vă vor oferi o experiență imersivă. Smartphone-ul duce mai departe design-ul interesant al seriei Galaxy A, venind într-o gamă de culori vibrante, care prezintă un efect 3D unic Glossy și de Hologramă. Designul elegant este bine proporționat și se simte confortabil într-o singură mână datorită marginilor reduse și a colțurilor rotunjite.

Ansamblu quad camera

Galaxy A21s vine cu o cameră foto quad puternică și inovații inteligente, însemnând fotografii și video-uri cu aspect profesional. Camera principală de 48MP, împreună cu camera Ultra Wide de 8MP, vă permit să surprindeți acele fotografiile landscape ale peisajelor pe care le întâlniți. Camera Macro de 2MP vă permite să realizați fotografii la distanță mică, surprinzând cele mai mici detalii, pe care în mod normal nu le-ați fi putut surprinde. Datorită camerei de adâncime de 2MP, funcția Live Focus vă permite să vă concentrați asupra subiectului principal, aplicând un efect de fundal blurat fotografiilor în care apar persoane, animale sau mâncarea pe care o îndrăgiți. În continuare, pentru a vă personaliza fotografiile, puteți utiliza o varietate de timbre, filtre și stickere bazate pe recunoașterea feței.

Performanță puternică

Galaxy A21s dispune de o baterie de 5.000 mAh de lungă durată și de o încărcare rapidă de 15W, permițându-vă să petreceți mai mult timp jucând sau navigând, economisind timpul de  așteptare ca smartphone-ul să se încarce. Cu 32 GB de stocare internă și o memorie externă de până la 512 GB, veți putea surprinde momente importante din viața voastră fără să vă faceți griji cu privire la spațiul de stocare. Pentru un plus de confort, interfața One UI Core permite navigarea cu o singură mână și funcția dark mode. Iar pentru a face utilizarea zilnică și mai perfectă, A21s este echipat cu funcția de recunoaștere a feței și cu senzor de amprentă digitală. Doar poziționați telefonul în zona feței și îl puteți debloca instantaneu. Tehnologia de recunoaștere a feței vă asigură certitudinea că datele dvs. personale nu vor cădea niciodată pe mâini greșite.

Specificații tehnice

 

Galaxy A21s

Display

6.5-inch HD+ TFT

Infinity-O Display(720X1600)

Cameră

[ Cameră spate]

Principală: 48MP, F2.0

Ultra Wide: 8MP, F2.2

Adâncime: 2MP, F2.4

Macro: 2MP, F2.4

[Față]

13MP, F2.2

Corp

75.3 x 163.7 x 8.9mm

AP

Octa Core (Quad 2.0GHz + Quad 2.0GHz)

Memorie

3GB RAM

32GB Internal Storage

Micro SD slot (up to 512GB)

Baterie

5000mAh (Typical)

15W Fast Charging

Autentificare biometrică

Senzor amprentă

Recunoaștere facială

Culoare

Negru

Alb

Albastru

 

 

Etichete: ,