Aplicația Orange TV Go ajunge și pe Smart TV

Începând din luna mai 2020, clienţii Orange se pot bucura de filmele, serialele și emisiunile preferate oricând, direct pe televizor, prin intermediul aplicației Orange TV Go pentru Smart TV cu Android TV.

Scris de | 25 mai, 2020
Aplicația Orange TV Go ajunge și pe Smart TV

Aplicația Orange TV Go este acum compatibilă și cu televizoarele Philips, Sony şi TCL cu sistem de operare Android versiunea 7 sau o versiune mai nouă, clienţii trebuie doar să se asigure că televizorul lor poate fi conectat la internet. Aplicaţia poate fi apoi instalată cu uşurinţă direct pe Smart TV-ul lor din magazinul de aplicaţii Google Play.

Cu aplicația Orange TV Go clienţii au acces la canalele TV, dar şi la o multitudine de funcţionalităţi interactive precum repornirea unei emisiuni curente, înregistrarea emisiunii preferate, emisiuni inregistrate, şi filmele incluse în oferta companiei prin abonamentele Orange Me şi Orange Net sau prin abonamentele Home TV prin cablu sau prin satelit.

Prin extinderea disponibilităţii aplicaţiei pentru televizoarele Smart TV, compania şi propune să ofere o nouă experientă de vizionare a canalelor TV şi să vină în întampinarea noilor tendinţe, ce le oferă clienţilor posibilitatea de a accesa nemijlocit continutul preferat, oriunde ar fi şi pe orice ecran. Cu aplicația Orange TV Go poți urmări în direct peste 80 de posturi Tv românești și internaționale. Găsești ușor programele care te interesează: seriale, știri, muzică, filme, desene animate, emisiuni de sport sau științifice. În plus, ai acces la ghidul TV complet de unde poți programa înregistrarea emisiunii favorite și te poți abona la notificări pentru a afla când începe emisiunea.

 

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , ,