Orange a lansat o aplicaţie TV pentru Android

⇣ Sari la articol

Orange România a anunţat astăzi lansarea unei noi aplicaţii TV dedicate dispozitivelor ce rulează sistemul de operare Android. Aplicaţia TV de la Orange oferă clienţilor posibilitatea de a urmări direct pe telefon 17 posturi TV.

Începând de astăzi, clienţii Orange pot urmări în direct pe telefonul mobil emisiunile preferate de la TV şi radio prin aplicaţia TV de la Orange.

În plus, conţine un bogat catalog cu înregistrări ale unor emisiuni de ştiri sportive, de divertisment, dar şi videoclipuri muzicale. Acestea pot fi descărcate ulterior pe telefon, atât în Portalul Orange pe mobil, cât şi în aplicaţie, iar calitatea transmisiei video este foarte bună.

TV de la Orange poate fi folosită atât prin intermediul conexiunii 3G, cât şi prin Wi-Fi, iar traficul de date se tarifează în funcţie de abonamentul şi de opţiunile active pe număr. Clienţii Orange care beneficiază de trafic nelimitat în Portalul Orange pe mobil au trafic nelimitat şi în aplicaţie, iar cei care folosesc abonamente Panteră de 21 de euro sau mai mari au inclus atât traficul, cât şi accesul la canalele TV, la radio şi la catalogul de înregistrări.

“În majoritatea ţărilor lumii, numărul de telefoane cu sistem de operare Android a crescut rapid, devenind unul dintre cele mai folosite sisteme de operare din lume. Clienţii solicită din ce în ce mai multe aplicaţii dedicate, iar dezvoltatorii se confruntă cu noi oportunităţi şi provocări. Cu siguranţă piaţa românească de aplicaţii creşte într-un ritm accelerat, odată cu vânzările de smartphone-uri. Astfel, Orange va continua să dezvolte aplicaţii localizate, create special pentru nevoile publicului din România.” a spus Tudor Juravlea, Product Manager, Orange Romania.

Aplicaţia TV de la Orange poate fi descărcată gratuit de la adresa: http://www.orange.ro/aplicatii/android/tv-de-la-orange/

Articole asemanatoare