Nokia 5.3 în ofertă, are preț bun

Nokia 5.3 este disponibil de astăzi în magazinele din România la prețul recomandat de 859 RON.  Smartphone-ul are un design nordic durabil, dispune de Android 10 (va fi posibil un upgrade la Android 11) și le oferă utilizatorilor acces către Google Assistant prin intermediul unui buton special. Fața elegantă este din sticlă iar spatele este realizat din material compozit rezistent la zgârieturi, și respectă tradiția Nordică, fiind inspirat de Țara celor o mie de lacuri, cu trei opțiuni de culori: Cyan, Charcoal și Sand (aceasta din urmă nu este disponibilă la noi). Cu un ecran care poate transpune utilizatorii într-o altă lume, Nokia 5.3 le permite acestora să se bucure de filmele și aplicațiile preferate la un nou nivel. Ecranul imens, de 6,55 inchi, încape ușor în mâna utilizatorilor și face ca aceștia să fie absorbiți de jocurile și videoclipurile preferate. Datorită procesorului Qualcomm Snapdragon 665, prezent pentru prima oară pe un telefon Nokia, reprezentările grafice sunt reproduse impecabil iar aplicațiile rulează rapid. Mai mult, utilizatorii vor realiza mai multe cu o autonomie de până la două zile. Bateria de 4000 mAh și funcția AI Adaptive Battery le va permite să urmărească seriale și să se joace, fără a se îngrijora cu privire la reîncărcare.Cameră cvadruplă cu AI

Utilizatorii pot descoperi noi metode de a surprinde momentele. Nokia 5.3 este primul terminal din seria Nokia 5 care dispune de o cameră cvadruplă inovatoare, asigurând fotografii surprinzătoare. Camera principală de 13MP permite captarea unor fotografii extraordinare în orice circumstanțe, în timp ce lentilele macro și cele cu unghi larg facilitează surprinderea fotografiilor în prim plan sau a peisajelor. Modul Night îi ajută pe utilizatori să surpindă fotografii excepționale chiar și în condiții cu luminozitate scăzută. Modul Portret, combinat cu efectele bokeh și senzorul de profunzime vor accentua trăsăturile subecților din portrete.

„Nokia 5.3 este un terminal unic pentru noi, întrucât introduce o serie de inovații pentru un telefon Nokia din această categorie de preț. Scopul nostru a fost să oferim fanilor un terminal rezistent, care le permite să creeze conținut și totodată să se bucure de el, într-un mod diferit. Cu o cameră cvadruplă cu suport AI și cu procesorul Snapdragon™ 665, folosit pentru prima oară pentru telefoanele din portofoliu, Nokia 5.3 reprezintă pentru noi o oportunitate de a oferi mai multor utilizatori din întreaga lume o experiență creativă și divertisment,” a menționat Juho Sarvikas, Chief Product Officer, HMD Global.