Telekom a lansat platforma Telekonomie

Acestea sunt doar primele oferte disponibile prin platforma Telekonomie.

Scris de | 9 iunie, 2020
Telekom a lansat platforma Telekonomie

Platforma Telekonomie a intrat în pâine, astfel persoanele fizice care își portează numerele în rețeaua mobilă Telekom pot beneficia de abonamentul Mobil 6, cu internet 4G nelimitat, minute și SMS-uri naționale nelimitate, cu 50% reducere în primele 12 luni, pentru care vor plăti 3 euro/lună (aproximativ 15 lei/lună), TVA inclus. După cele 12 luni, costul va fi de 6 euro/lună (aproximativ 30 lei/lună), TVA inclus. De asemenea, persoanele care se vor porta în reţeaua mobilă Telekom vor putea opta și pentru achiziționarea unui telefon mobil în rate, fără dobândă și fără avans. Cei care aleg un telefon Samsung Galaxy A20e împreună cu abonamentul Mobil 6 vor plăti doar 8 euro/lună (aproximativ 40 lei/lună), TVA inclus, în primele 12 luni de la portare: 3 euro/lună pentru serviciile de telefonie mobilă și 5 euro/lună rata pentru telefon. Cei care vor alege telefonul Huawei P40 Lite E împreună cu abonamentul Mobil 6 vor plăti doar 9 euro/lună (circa 45 lei/lună), TVA inclus, în primele 12 luni de la portare: 3 euro/lună pentru abonament și 6 euro/lună pentru telefonul achiziționat.

Ofertele sunt disponibile între 3 iunie-31 iulie 2020, în cazul contractelor încheiate pe o perioadă de 24 de luni, și sunt adresate persoanelor fizice care își portează un număr în rețeaua mobilă a companiei și care au un serviciu fix de la Telekom Romania.Mai mult, cei care doresc să își îmbunătățească experiența TV pot cumpăra noul Smart TV Stick la abonament cu 50% reducere timp de 3 luni, la prețuri începând de la 1,5 euro/lună (aproximativ 7,5 lei/lună), TVA inclus și livrare gratuită. Oferta este disponibilă până la 30.06.2020, cu posibilitatea prelungirii, pentru o perioadă contractuală minimă de 24 de luni. Astfel, românii se pot bucura simplu și rapid de un abonament de televiziune online, cu până la 71 de canale, fără a fi nevoie de un tehnician pentru instalare sau de găuri și cabluri suplimentare prin casă. În același timp, au și ocazia să își transforme televizorul obișnuit cu ecran plat într-un televizor smart, pentru a vedea tot internetul pe televizor.

Mai multe informații găsiți dând click aici.

 

Etichete:

Sursa: Telekom Romania lansează platforma Telekonomie, venind cu oferte pentru a satisface nevoile actuale de consum ale românilor