Sony lansează căștile wireless WF-SP800N

WF-SP800N este dotat cu tehnologia de anulare digitală a zgomotului, dar și cu modul Ambient Sound, pentru ca utilizatorii să se poată bucura de melodiile preferate, rămânând în același timp conectați la ceea ce se întâmplă în jur

Scris de | 16 iulie, 2020
Sony lansează căștile wireless WF-SP800N

Sony lansează căștile cu adevărat wireless WF-SP800N, oferindu-le utilizatorilor căștile fără fir perfecte pentru a ține pasul cu un stil de viață activ. Sony a anunțat recent și căștile WF-XB700 extinzându-și astfel gama de căști cu adevărat wireless.

Creat pentru un stil de viață activ, cu o certificare IP55, modelul rezistent la umezeală WF-SP800N nu va fi afectat de stropi de apă, transpirație sau praf, iar antrenamentul poate merge mai departe în orice condiții. Căștile pot fi chiar spălate după o sesiune intensă de mișcare fizică.

Elementul discret de susținere și fixare și designul curbat tridimensional asigură o fixare sigură și confortabilă. Indiferent dacă alergați după un tren sau pe banda de la sala de fitness, aceste căști nu vor cădea din urechi și nu-și vor schimba poziția. În plus, ritmul nu va fi încetinit de o baterie cu autonomie limitată. Carcasa compactă care poate fi utilizată și pentru încărcare nu doar că protejează căștile WF-SP800N, dar le și încarcă atunci când utilizatorii se află în mișcare. Cu o singură încărcare completă, carcasa le permite pasionaților de muzică să se bucure de 18 ore de redare cu funcția Noise Cancelling activată, și până la 26 de ore fără anularea zgomotului de fundal Doar 10 minute de încărcare permit o sesiune de audiție de până la 60 de minute. Datorită cip-ului Bluetooth împrumutat de la căștile wireless premiate WF-1000XM3 alături de un design optimizat al antenelor, căștile asigură o conexiune stabilă pentru experiențe de audiție de top.Căștile Sony WF-SP800N vor avea un preț aproximativ de 949 RON. Acestea vor fi disponibile începând cu iulie 2020 în următoarele variante de culoare: negru, alb, portocaliu și albastru. Modelul WF-XB700 este disponibil începând cu luna mai, la prețul de 649 RON, în variantele de culoare negru și albastru.

Etichete: