ADATA lansează un SSD extern cu RGB dedicat gamerilor de pe PC sau console

Scris de | 5 noiembrie, 2020
ADATA lansează un SSD extern cu RGB dedicat gamerilor de pe PC sau console

ADATA a anunțat lansarea SSD-ului extern ADATA SE770G cu iluminare RGB. Noul SE770G oferă conectivitate USB3.2 Gen 2 și Type-C, și viteze de citire/scriere de până la 1000/800 MB/s.

Design interesant

Cu un panou iluminat RGB, acesta va fi pe placul gamerilor care țin foarte mult la aspectul sistemului lor. Dacă până acum SSD-urile externe au fost oarecum neglijate în ceea ce privește acest aspect, alte periferice și dispozitive cu funcție RGB au fost mai degrabă vedete pe birourile gamerilor. Cu SE700G, este momentul ca și SSD-urile externe să profite de populara tehnologie.

Compatibilitate cu Xbox și PlayStation

Cu conectivitate USB 3.2 Gen 2, SE770G oferă viteze de citire/scriere de până la 1.000/800 MB/s, de până la 12,5 ori mai rapide decât cele oferite de HDD-urile externe tradiționale. Acest lucru înseamnă că noul dispozitiv poate transfera un fișier video 4K de 10 GB în doar 20 de secunde. SE770G are, de asemenea, conectivitate USB Type-C, oferind conectare facilă datorită conectorului simetric.

Dincolo de productivitatea generală, și gamerii vor aprecia modelul SE770G. Acesta poate fi conectat cu console de jocuri pentru stocare extinsă și timpi de încărcare a jocurilor mai rapizi.

Compatibilitate cu toate sistemele de operare importante

SE770G este compatibil cu Android, macOS și Windows. Utilizatorii se pot bucura de videoclipuri, fotografii, muzică și orice altceva în orice moment și le pot partaja pe mai multe dispozitive.

Etichete: , , ,