AOC lansează primul monitor de gaming dezvoltat împreună cu Porsche Design. Cât costă

Scris de | 11 noiembrie, 2020
AOC lansează primul monitor de gaming dezvoltat împreună cu Porsche Design. Cât costă

Porsche Design și AOC au lansat primul monitor de gaming Porsche Design AOC AGON. Modelul PD27 de 27” (68,58 cm) oferă specificații foarte bune, panou QHD de 27”, rată de refresh de 240 Hz, cu un timp de răspuns de 0,5 ms MPRT, un design elegant, influențat de mașinile de curse Porsche și o gamă largă de funcționalități care oferă o experiență de utilizate excelentă în timpul sesiunilor de gaming.

Gândit pentru e-sports

Gaming-ul competitiv este accesibil dar concurența este una acerbă. Începătorii și profesioniștii pot cădea de comun acord asupra unui aspect: echipamentul bun este cheia succesului. Jucătorii de e-sports se bazează pe monitorul lor pentru a anticipa mișcările adversarului având doar câteva milisecunde pentru a reacționa, iar performanța monitorului folosit este destul de importantă și poate face diferența într-o situație limită.

Design-ul monitorului inspirat de mașinile de curse Porsche este evidențiat de suportul argintiu, în forma unui roll cage. Design-ul rămânând fidel filosofiei Porsche Design pentru performanță, PD27 poate proiecta logo-urile AOC AGON sau Porsche Design pe masă în diferite moduri si culori, iar iluminarea de pe partea din spate a monitorului creează o atmosfera interesantă în cadrul oricărui setup de gaming.

Performanță

PD27 afișează imagini la rezoluție QHD (2560×1440) și are o rată de refresh de 240 Hz, o combinație bună chiar si pentru cei mai exigenți jucători. PD27 este, de asemenea, certificat VESA DisplayHDR 400, oferind culori vii, realiste și un dynamic range larg care permite utilizatorilor să intre în lumea jocului. În plus, curbura monitorului de 1000R (1m rază) înconjoară utilizatorul, o caracteristică foarte apreciată de comunitatea de sim racing.

Rata de refresh de 240 Hz reduce efectul de motion blur, în timp ce timpii de răspuns de 1 ms GtG și 0,5 ms MPRT garantează o experiență de joc clară, fără ghosting. Datorită tehnologiei FreeSync Premium Pro de la AMD, utilizatorii se pot bucura de o experiență excelentă de gaming, fără efectul de screen tearing.

Centru Media

PD27 vine cu o telecomandă wireless (IR), în formă de consolă centrală, pentru a accesa rapid setările monitorului sau preset-urile pentru jocuri. Pentru confortul de zi cu zi, monitorul vine și cu un hub USB 3.2 cu 4 porturi, 2 intrări HDMI 2.0 și 2 intrări DisplayPort 1.4.

Porsche Design AOC AGON PD27 va fi disponibil la mijlocul lunii noiembrie 2020 în anumite magazine Porsche Design, in retail și în anumite magazine online la un preț recomandat de 3.879 lei.

Etichete: , , , , ,