Google Pay în România: Revolut permite utilizatorilor să plătească cu telefoanele Android

Scris de | 17 noiembrie, 2020
Google Pay în România: Revolut permite utilizatorilor să plătească cu telefoanele Android

Revolut anunță astăzi lansarea serviciului Google Pay pentru clienții din România. Google Pay oferă utilizatorilor de telefoane cu sistem de operare Android posibilitatea de a efectua plăți online, offline sau în aplicație, simplu și rapid. Este un serviciu sigur și este deja recunoscut de clienți în întreaga lume, fiind protejat de o infrastructură de siguranță avansată.

Oamenii din întreaga lume caută să folosească modalități simple, sigure și la îndemână pentru plățile online și, în mod special, pentru cele efectuate în magazine, în timpul pandemiei. Luând în considerare cererea tot mai mare pentru plăți digitale, Revolut a lucrat îndeaproape cu echipa Google Pay pentru a oferi utilizatorilor Android din România experiența plăților contactless.

Începând de astăzi, utilizatorii de telefoane cu sistem de operare Android din România vor avea posibilitatea de a-și activa serviciul Google Pay prin intermediul aplicației Revolut, utilizând funcționalitatea de  ‘Push Provisioning’. Aceasta oferă clienților Revolut oportunitatea de a începe să facă plăți cu telefonul imediat ce și-au creat contul prin adăugarea cardului Revolut Mastercard sau Visa în portofelul digital Google Pay, cu o simplă apăsare de buton.

Google Pay este compatibil cu majoritatea telefoanelor Android, foarte ușor de configurat și oferă plăți sigure și la îndemână oriunde sunt acceptate plățile contactless. De asemenea, clienții pot face plăți către sute de aplicații fără a fi nevoiți să își completeze informațiile de plată: trebuie doar să se asigure că aplicația are butonul de plată Google Pay.

Utilizatorii Revolut vor putea folosi Google Pay atât pentru plățile online cât și pentru cele contactless din magazine. Google Pay nu oferă furnizorilor datele actuale ale cardului clienților, în magazine sau online, iar aceștia sunt mereu în siguranță.

Revolut își ajută utilizatorii să își îmbunătățească situația financiară, să își controleze mai bine banii și să se conecteze ușor cu oameni din întreaga lume prin intermediul conturilor personale și de business. Este una dintre cele mai mari comunități fintech la nivel global, cu peste 13 milioane de clienți în întreaga lume.

De la lansarea serviciului în 2015, Revolut s-a extins de la originile sale ca produs pentru schimbul valutar,  adăugând mereu noi funcționalități. Printre acestea se numără tranzacționarea de acțiuni fără comisioane, Revolut Junior, Criptomonede, Conturi de Business și multe altele.

Etichete: , ,