Razer lansează Hammerhead True Wireless Pro: Căști intraauriculare certificate THX

Scris de | 4 decembrie, 2020
Razer lansează Hammerhead True Wireless Pro: Căști intraauriculare certificate THX

Razer a anunțat lansarea căștilor intraauriculare wireless Razer Hammerhead True Wireless Pro, cu certificare THX pentru un sunet de înaltă fidelitate și echipate cu tehnologia hibridă de Active Noise Cancellation, care asigură o experiență audio fără perturbări.

Bazate pe modelul Hammerhead True Wireless, modelul Pro încorporează control tactil și compatibilitate cu asistenții vocali. De asemenea, noile căști intraauriculare dispun de o conexiune Bluetooth 5.1 specială cu latențe scăzute și de o durată de funcționare extinsă, iar carcasa de transport are și funcție de reîncărcare a bateriei.

Potrivirea sigură și confortabilă, alături de izolarea fonică sunt asigurate de design-ul intraauricular și de folosirea spumei cu memorie avansate  Comply. Hammerhead True Wireless Pro sunt certificate IPX4, fiind rezistente la transpirație și la stropire.

Experiență audio de calitate cu ajutorul Active Noise Cancellation

Hammerhead True Wireless Pro folosesc o tehnologie ANC hibridă pentru a elimina zgomotele externe și interne nedorite, prin generarea în timp real de unde de sunet inversate, combinate cu o soluție de antifonare pasivă. Acest efect se obține prin încorporarea de două microfoane externe (feedforward) și două microfoane interne (feedback) pentru a livra un sunet deosebit de clar.

Certificare audio THX

Pentru a îndeplini cerințele severe ale certificării THX, sunt analizate diferite detalii fine precum gama de frecvențe și răspunsul în frecvență, dispozitivele evaluate necesitând capacitatea de a oferi un sunet clar, cu o redare vocală detaliată și sunete joase puternice fără să apară distorsiuni chiar și la cea mai înaltă setare de volum.

Sunet wireless fără timpi morți

Căștile intraauriculare Razer Hammerhead True Wireless Pro sunt gândite pentru gaming mobil, dar și pentru filme și muzică, mulțumită difuzoarelor de 10 mm și a răspunsului în frecvență în intervalul 20 Hz – 20 kHz. Modul special de Gaming poate fi activat printr-o singură atingere, conexiunea Bluetooth 5.1 reducând latența la doar 60ms pe durata sesiunilor de joacă, astfel utilizatorii obținând un spor de peste 50% în timpii lor de reacție, datorită sincronizării mai bune a părții audio cu cea video.

Control tactil încorporat

Controlul tactil de pe Razer Hammerhead True Wireless Pro le permite utilizatorilor să comute ușor și rapid între modurile ANC și Quick Attention, să controleze muzica și apelurile, dar și să activeze asistentul vocal al smartphone-ului din doar câteva atingeri.

Modul Quick Attention folosește microfoanele pentru a reda zgomotele din exterior, o funcție deosebit de utilă pentru o conversație rapidă. Aplicația compatibilă cu iOS și Android le oferă utilizatorilor acces la setările de egalizator, la reconfigurarea funcțiilor de control tactil dar și la alte funcții precum un test rapid de potrivire în ureche.

Căștile intraauriculare Hammerhead True Wireless Pro se pot folosi până la 20 de ore, cu o durată de încărcare completă de patru ore și cu până la patru cicluri de reîncărcare oferite de carcasă, care este perfectă pentru stocarea căștilor și încărcarea lor automată când acestea nu sunt folosite.  

Preț și disponibilitate

Hammerhead True Wireless Pro: 209,99 Euro
Hammerhead True Wireless Pro THS Carrying Case: 34,99 Euro

Pe Razer.com: disponibile acum
În oferta partenerilor retail autorizați: începând cu decembrie 2020

Etichete: , , ,