Apple AirPods Max: Cât costă cele mai noi căști lansate de Apple

Scris de | 9 decembrie, 2020
Apple AirPods Max: Cât costă cele mai noi căști lansate de Apple

Apple AirPods au fost unul dintre cele mai bine vândute produse lansate vreodată de Apple, acestea fiind apreciate de utilizatorii casual dar și de cei care caută o calitate crescută în ceea ce privește gadgeturile la care își ascultă muzica de zi cu zi.

În ultimii ani, Apple a livrat o nouă generație a căștilor in-ear și a lansat și o variantă Pro, extrem de bine vândută și populară. Iată că a sosit momentul să avem o nouă adiție la această gamă.

Gigantul din Cupertino a anunțat lansarea AirPods Max, o pereche de căști de tip over-ear, prima de acest fel din portofoliul companiei. Folosind tehnologia dezvoltată de-a lungul ultimilor ani pe variantele mai mici, intraauriculare, Apple promite o calitate deosebită a sunetului, însă care poate fi achiziționată doar la un preț pe măsură.

Deși Apple deține și brand-ul Beats, AirPods Max vor concura direct cu celelalte căști over-ear produse in-house, iar costul acestora va fi unul foarte piperat, de 550 de dolari în SUA, ceea ce înseamnă că le vom putea vedea la un preț și mai mare pe rafturile retailerilor din România. 

Deși sunt unele dintre cele mai scumpe căști de pe piață, este de așteptat ca sunetul să fie pe măsura costului, la fel cum a fost și cazul AirPods Pro. De asmenea, AirPods Max vor dispune și de tehnologia de noise-cancelling pe care o regăsim pe Pro, iar acestea vor fi livrate împreună cu un Smart Case, carcasă ce va proteja device-ul și care va ajuta la conservarea bateriei.

Etichete: , , ,