Huawei oferă expunere în AppGalery pentru aplicațiile companiilor de e-commerce

Huawei a lansat un pachet promoțional în magazinul virtual AppGallery, gândit pentru a oferi beneficii companiilor de e-commerce și dezvoltatorilor de aplicații. Campania își propune să stimuleze și să susțină companiile în această perioadă, marcată de condiții de piață dificile, iar înscrierile sunt așteptate până la data de 31 decembrie.

Beneficiile oferite includ vizibilitatea companiilor de e-commerce în tab-ul popular „Colecții” disponibil în HUAWEI AppGallery, pe bannerele glisante de pe pagina de pornire și totodată servicii gratuite de publicitate, în valoare de până la 2.500 euro. În acest fel, companiile dezvoltatorii pot beneficia de expunere în fața celor 36 de milioane de utilizatori activi lunar ai HUAWEI AppGallery din Europa.

În plus, dezvoltatorii pot optimiza kiturile pe care Huawei Mobile Services le-a dezvoltat pentru a face integrarea cât mai ușoară. Printre acestea se numără Ads Kit, un serviciu de monetizare care folosește capabilitățile extinse de date ale Huawei pentru a afișa în aplicații conținut publicitar direcționat către baza amplă de utilizatori ai dispozitivelor Huawei și nu numai.

În plus, Huawei pune la dispoziția participanților, pe parcursul campaniei, o schemă de acțiuni preferențială. Astfel, furnizorii de conținut vor păstra 90% din veniturile din clicurile publicitare față de procentul de 70% disponibil în alte platforme de magazine de aplicații. În plus, dacă aceeași aplicație este disponibilă în alte magazine de aplicații, orice anunțuri accesate și facilitate prin rețeaua publicitară Huawei vor aduce, de asemenea, 90% din venituri furnizorului de conținut.

Integrarea aplicațiilor cu Huawei Mobile Services

Huawei a eficientizat procesul de integrare a aplicațiilor cu HMS în 5 pași simpli. Este nevoie de o zi pentru a obține o aprobare de înregistrare, de mai puțin de 15 minute pentru crearea unei aplicații și a furnizării de servicii și de aproximativ 3 zile pentru fiecare dezvoltare a unui kit înainte de lansarea finală a aplicației. În medie, durează două săptămâni pentru ca o aplicație existentă să fie complet integrată cu HMS.