Interviu cu Louis Florea (@louisflmr): „Iubesc dansul, pentru mine dansul este tot”

Interviu cu Louis Florea (@louisflmr): „Iubesc dansul, pentru mine dansul este tot”

Scris de | 29 decembrie, 2020

connect: Cine este Louis Florea și ce face el când nu stă pe TikTok? Ești creator de conținut full time sau ai și altă ocupație în viața de zi cu zi?

Louis Florea: Atunci când nu este pe TikTok, Louis Florea dansează. Iubesc dansul. Pentru mine dansul este tot. Așa că nu, nu sunt creator de conținut full time, mai și dansez, coregrafiez, predau pentru copii și am o trupă de dans de care sunt foarte mândru.

connect: Contrar altor creatori de conținut, tu ai devenit viral mai întâi pe TikTok, apoi te-ai mutat pe Instagram, iar de curând ai ajuns și pe YouTube. Care a fost rețeta prin care ai crescut?

Louis Florea: Într-adevăr, TikTok-ul m-a propulsat și m-a făcut să fiu cine sunt astăzi, cel ce stă în fața voastră. Rețeta succesului? Am fost eu, am fost constant și am dat oamenilor atât ce voiau să vadă, cât și ce simțeam eu că trebuie să vadă de la mine.

connect: Rămâne TikTok canalul preferat? De ce?

Louis Florea: Da, TikTok-ul va rămâne aplicația mea preferată. Acolo mă simt cel mai bine, cel mai liber și cel mai destins. Când sunt pe TikTok sunt rupt de orice realitate care se învârte pe lângă mine.

connect: Găsim pe contul tău foarte mult dans. Cum găsești inspirația pentru coregrafiile tale de pe TikTok?

Louis Florea: Este foarte ușor, fie creez eu un dans din experiența mea și din ceea ce am învățat de-a lungul anilor, fie mă inspir și iau pas cu pas trendurile mari din lume.

connect: Ai postat la un moment dat o serie de TikTok-uri simultan pe platformă. A fost o strategie sau aveai mult conținut pe care nu ai apucat să-l postezi anterior și ai decis că este momentul să-l dezvălui?

Louis Florea: A fost o nebunie, sincer să vă spun. Am făcut un lucru pe care alți creatori probabil nu ar fi avut curaj să îl facă. Am dat drumul 80 de clipuri într-o zi. De ce? Am filmat mult pe perioada verii și le-am salvat în schițe, iar când vara s-a încheiat nu am vrut să le las acolo, nu ar mai fi mers să le pun toamna pentru că nu ar mai fi fost același vibe, așa că în ultima zi, pe 31 august, am dat drumul la 80 de clipuri pe TikTok.

connect: Ce conținut urmărești? Poți să îmi recomanzi 3 conturi care te inspiră și pe care ar trebui să le urmărească și alți oameni?

Louis Florea: Urmăresc tot felul de content, îmi apar toate nebuniile pe For You, urmăresc conținut diversificat și îmi place să văd clipuri din toate domeniile. Cât despre conturi pe care le puteți urmări, vă recomand să începeți mai întâi cu al meu, găsiți acolo tot ce vă trebuie, haha, de la dans la comedie și tot ceea ce vă doriți. După care puteți trece la @charlidamelio și @addisonre, top 2 TikTok-eri pe care îi urmăresc, apoi ar mai fi @justmaiko sau băieții din SwayHouse @blackegray.

connect: Există rețeta succesului pe TikTok? Ce te-a făcut pe tine să crești? Ai câteva tips and tricks pentru ințiați?

Louis Florea: Să fii constant, să faci trend-uri, challenge-uri, să fii original și să iubești ceea ce faci. E foarte important să te simți bine și să te distrezi în timp ce postezi pe TikTok.

connect: Cum confrunți bullying-ul, agresiunea și hărțuirea pe internet? Te afectează în vreun fel?

Louis Florea: Spre fericirea mea nu am avut parte de valuri de hate și bullying, dar mai apare din când în când câte o buruiană printre panseluțe, care îmi strică starea, însă sunt conștient că dacă nu cred în ceea ce ei transmit nu mă afectează.

connect: O întrebare obișnuită printre intervievații connect. Ce gadget-uri folosești zilnic?

Louis Florea: Folosesc ore în șir telefonul și laptopul. În plus, sunt la început cu camera de filmat pentru vlog și începe să fie un gadget pe care îl folosesc din ce în ce mai mult.

*Material publicat in revista connect nr. 160

Etichete: , , ,