CES 2021: Samsung va explica cum funcționează „noul normal”

Scris de | 6 ianuarie, 2021
CES 2021: Samsung va explica cum funcționează „noul normal”
FOTO via Pinterest

Deși participarea fizică de anul acesta, în Las Vegas, nu este posibilă, acesta poate fi totuși cel mai interesant CES de până acum.

Această deviză va fi împărtășită pe larg în cadrul conferinței de presă Samsung la CES pentru a dezvălui cum va arăta o normalitate mai bună pentru toți (Better Normal), începând cu tehnologia potrivită pentru fiecare tip de utilizator.

Samsung va introduce tehnologii mai inteligente care îmbogățesc viața prin experiențe personalizate – de la atingerea obiectivelor de fitness la domiciliu, până la crearea și menținerea unei diete sănătoase cu rețete personalizate și aparate de bucătărie conectate intuitiv – tehnologii care să se adapteze diferitelor moduri de viață și care să facă noile experiențe mai accesibile și interesante prin AI și robotică, și bineînțeles, tehnologii care să susțină un stil de viață sustenabil pentru ca generațiilor următoare să se poată bucura de această nouă normalitate, mai bună.

Suntem la începutul unei oportunități unice în a depăși nu doar impedimentele de anul trecut, ci de a crea o normalitate mai bună pentru toți și sunt atât de încântat să împărtășesc mai multe despre modul în care Samsung transformă acest lucru în realitate. Sper că îmi veți fi alături la conferința virtuală de presă Samsung CES, luni, 11 ianuarie”, a spus Sebastian Seung, Head of Samsung Research.

Etichete: ,