CES 2021: TCL prezintă tehnologiile Future Display

Scris de | 6 ianuarie, 2021
CES 2021: TCL prezintă tehnologiile Future Display

TCL începe anul de lansări cu ocazia Consumer Electronics Show 2021, venind pe piață cu produse care își propun să se plieze cât mai bine pe activitățile și preferințele utilizatorilor.  

CES 2021 este unul dintre cele mai așteptate evenimente dedicate inovațiilor tehnologice cu aplicabilitate într-o varietate de domenii, la care participă oameni de afaceri, pasionați ai industriei tech, personalități, lideri de opinie, decidenți politici, reprezentanți mass-media, din toate colțurile lumii.

Unicitatea evenimentului constă în oportunitatea de a vedea primii cele mai noi produse și de a interacționa cu branduri de top. Pentru prima dată în istoria organizării evenimentului, acesta are loc, în 2021, în format digital.

TCL va fi prezent la o multitudine de sesiuni la CES 2021, unde va expune și detalia tehnologii de top pentru display-uri, precum și o gamă largă de electrocasnice pentru uz zilnic, gândite în așa fel încât utilizatorii să experimenteze mai mult.

De notat că pe 11 ianuarie, în premieră, în cadrul secțiunii Global Press Announcement, TCL va prezenta inovațiile Mini-LED și tehnologiile Future Display.

Etichete: , , , ,