ADATA va lansa primele memorii DDR5. Ce capacitate și ce viteză vor avea

Scris de | 20 ianuarie, 2021
ADATA va lansa primele memorii DDR5. Ce capacitate și ce viteză vor avea

ADATA se pregătește pentru lansarea modulelor de memorie DDR5 de nouă generație pentru a oferi utilizatorilor un upgrade semnificativ al vitezei și capacității, precum și o lățime de bandă crescută.

ADATA a colaborat îndeaproape cu doi producători de plăci de bază, MSI și Gigabyte, pentru a putea oferi o experiență optimizată prin asigurarea sinergiilor între modulele DDR5 ale ADATA și cele mai noi platforme Intel.

ADATA, parteneriat cu MSI și Gigabyte

În paralel cu dezvoltarea noilor module de memorie, ADATA a lucrat cu cei doi producători de plăci de bază, MSI și Gigabyte, pentru a se asigura că noile platforme vor beneficia la maxim de DDR5. Printre alte inițiative, ADATA, MSI și Gigabyte au efectuat teste și cercetări comune pentru a garanta un overclocking DDR5 optim pe cele mai noi platforme Intel.

ADATA și producătorii de plăci de bază menționați mai sus vor lansa simultan module DDR5 și plăci de bază compatibile DDR5 pentru a oferi performanțe ridicate unei game largi de utilizatori, inclusiv companii, gameri și creatori.

Performanțe mai bune și capacități mai mari

ADATA a dezvoltat modulele de memorie DDR5 de ultimă generație, care vor oferi viteze și capacități ridicate, precum și o lățime de bandă crescută. Memoriile DDR5 de la ADATA vor oferi viteze de până la 8400 MT/s și vor avea capacități de până la 64 GB. Noile module vor veni cu funcționalitate ECC (Error-Correcting Code) pentru o fiabilitate sporită, dar și cu capabilități de gestionare a energiei pentru o eficiență energetică îmbunătățită, cu o reducere a consumului de energie cu până la 1,1V.

Etichete: , , , ,