CES 2022: MSI lansează laptopuri noi cu cele mai recente procesoare Intel și plăci video Nvidia

Scris de | 5 ianuarie, 2022
CES 2022: MSI lansează laptopuri noi cu cele mai recente procesoare Intel și plăci video Nvidia

MSI organizează evenimentul virtual MSIology: Gameverse, anunțând cele mai recente laptopuri de gaming și creare de conținut. Caracteristicile includ cele mai recente procesoare Intel seria H din a 12-a generație, grafică până la NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti și soluții termice exclusive MSI care măresc performanța.

Plăcuța din metal lichid: noua soluție de răcire

MSI anunță noua sa tehnologie exclusivă de răcire, „Phase-Change Liquid Metal Pad”. Atunci când temperatura computerului atinge 58°C, plăcuța din metal se topește și umple spațiul dintre procesor și blocul de răcire. Această tranziție face transferul termic mai eficient decât pastele termice tradiționale și mai fiabil decât soluțiile cu metal lichid. Cu această nouă tehnologie de răcire, performanța generală crește cu până la 10%, după cum spun cei de la MSI.

Business și gaming: Stealth GS77

MSI lansează noul laptop de gaming Stealth GS77, câștigător al premiilor CES Innovation Awards 2022. Stealth GS77 vine cu un design care mută balamaua spre mijloc și utilizează materiale mai robuste, rezultând o durabilitate de două ori mai mare decât la modelele anterioare. Mergând pe linia dintre muncă și jocuri, Stealth GS77 include funcții suplimentare pentru utilizare în afaceri. Are un trackpad mărit cu 50% și oferă taste cu 8% mai mari, pentru o experiență mai plăcută la utilizare. Noul Stealth GS77 vine și cu un obturator al camerei.

De asmenea, MSI Stealth GS77 este echipat cu cel mai recent procesor Intel Core din generația a 12-a și grafică Nvidia GeForce RTX 3080 Ti.

Seria Raider GE

Seria MSI Raider GE oferă cel mai recent procesor Intel Core i9 din a 12-a generație și grafică Nvidia GeForce RTX 3080 Ti, și echipează tehnologia MSI OverBoost, care oferă până la 220 de wați în total. Adică cu 13% mai mult, în comparație cu alte mărci.

Colaborarea Ubisoft: Crosshair 15 Rainbow Six Extraction Edition

MSI a anunțat și colaborarea cu Ubisoft pentru noua ediție a laptopului Crosshair 15 Rainbow Six Extraction Edition. Inspirându-se din coloristica jocului, noul dispozitiv vine cu un design nou, în culorile galben, verde și albastru.

Conceput pentru jucătorii de FPS, MSI Crosshair 15 este echipat cu un display până la QHD de 240 Hz și grafică până la Nvidia RTX 3070Ti, care mărește puterea grafică totală până la 140 de wați, o creștere cu aproape 50% a puterii suplimentare față de media laptopurilor cu aceleași specificații.

MSI Creator 17 și Creator Z16P

În cadrul evenimentului, MSI a anunțat și noul laptop din seria Content Creation. Compania a dezvăluit Creator Z17, laptop fabricat cu un șasiu din aluminiu și un afișaj cu raport Golden Ratio 16:10.

Creator Z17 vine, de asemenea, cu un cititor de carduri UHS Express full-size și acceptă MSI Pen – primul laptop de 17 inci care acceptă pen-touch.

MSI și-a actualizat și modelul Creator Z16 în Creator Z16P. Acesta este construit cu noile soluții de răcire MSI „Vapor Chamber Cooler” unde zona de răcire este mărită cu 76%, oferind astfel cu 65% mai mult flux de aer, sporind performanța cu până la 70% față de generația anterioară.

Creator Z17 și Creator Z16P folosesc tehnologia MSI True Pixel care atinge standardul de culoare 100% DCI-P3 și o acuratețe a culorilor Delta-E <2. În plus, noua serie Creator vine cu cel mai recent procesor Intel i9 din a 12-a generație și grafică Nvidia GeForce RTX 3080 Ti.

AI MSI Center

MSI a dezvoltat tehnologii inteligente pentru o experiență mai bună. Cea mai recentă versiune a MSI Center oferă acum moduri AI. „Smart Auto” va detecta în ce situație se află utilizatorul și va ajusta sistemul în diferite moduri. Funcția „Ambient Silent AI” va echilibra viteza ventilatorului în funcție de nivelul de zgomot ambiental și va menține laptopul silențios.

Etichete: , , , ,