Logitech Rally Bar: Cât costă cele mai noi dispozitive de videoconferință

Scris de | 21 ianuarie, 2021
Logitech Rally Bar: Cât costă cele mai noi dispozitive de videoconferință

Videoconferința continuă să devină o parte integrantă a oricărei afaceri, iar Logitech ridică standardele în industria de video-colaborare prin noi configurații pentru locuri de muncă în format hibrid cu productivitate îmbunătățită prin soluția simplă, flexibilă și scalabilă de video conferință Logitech Rally Bar.

Noul Logitech Rally Bar, creat pentru camere de dimensiuni medii și Logitech Rally Bar Mini pentru camere mici, transformă întâlnirile video în întâlniri la calitate cinematografică, cu un sunet clar, totul într-un design all-in-one.

Pentru sălile de ședințe de mari dimensiuni, a fost conceput noul Logitech RoomMate, un dispozitiv PC ce permite clienților să ruleze servicii de videoconferință cu camere Logitech – precum Rally Plus – fără nevoia de a utiliza un alt dispozitiv.

Ne-am concentrat întotdeauna metodic asupra a ceea ce doresc clienții și anume asupra produselor la calitate premium și preț rezonabil”, a declarat Scott Wharton, director general și vicepreședinte Logitech Video Collaboration.

Scopul nostru este să includem o soluție de video-colaborare în fiecare spațiu de întâlnire din lume. ” a mai completat acesta.

Puteți rula aplicații de videoconferință acceptate în mod nativ pe Rally Bar și Rally Bar Mini, cum ar fi Microsoft Teams și Zoom, sau le puteți conecta prin USB la orice PC sau Mac. Noul portofoliu Logitech va oferi suport pentru alte serviciipopulare de videoconferință precum GoTo, Pexip și RingCentral.

Cu ajutorul noului portofoliu de produse, Logitech își dorește să se asigure că fiecare sală de ședințe, indiferent de dimensiunea sau modelul de implementare, poate păstra fiecare angajat conectat, inclusiv pe cei care lucrează de la distanță, fără a pierde informații importante.

Logitech Rally Bar este primul produs din portofoliul de echipamente video bar de ultimă generație, și va fi disponibil pe scară largă la sfârșitul acestui trimestru, prețul acestuia începând de la 3.999 €. Rally Bar Mini începe de la 2.999 €, iar Logitech RoomMate începe de la 999 €.

Etichete: , , , , , ,