Samsung Galaxy S21 Ultra: Cât de greu este să înlocuiești bateria și ecranul

Scris de | 21 ianuarie, 2021
Samsung Galaxy S21 Ultra: Cât de greu este să înlocuiești bateria și ecranul

Samsung Galaxy S21 tocmai a fost prezentat oficial, iar jurnaliștii și creatorii de conținut video care au avut ocazia să îl testeze înainte împărtășesc deja primele impresii pe Internet.

Unul dintre cele mai recente clipuri video pe această temă este cel postat de PBKreviews, iar cei din spatele acestui canal de YouTube au dezasamblat un terminal S21 pentru a putea vedea cum este construit la interior.

Prima impresie a fost una pozitivă, cel puțin în ce privește rama care acoperă și protejează ansamblul de senzori foto. Aceasta este realizată din metal, la fel ca șasiul telefonului și ar trebui să ofere un nivel superior de protecție decât la vechiile serii S de la Samsung.

În schimb, surpriza neplăcută descoperită are legătură cu bateria și display-ul telefonului. Aparent, acumulatorul este foarte bine lipit de spatele ecranului și nu a putut fi detașat decât cu ajutorul alcoolului izopropilic și a unei unele speciale. De asemenea, display-ul terminalului este conectat prin lipire de placa de bază, iar schmibarea acestuia este mai complicată pe modelele din acest an.

Etichete: , , , , ,