EPOS-Sennheiser, marcă de produse audio destinate mediului corporate, s-a lansat pe piața din România

Scris de | 22 ianuarie, 2021
EPOS-Sennheiser, marcă de produse audio destinate mediului corporate, s-a lansat pe piața din România

ABN Systems International, companie ce deţine brandul Tellur, a devenit distribuitor autorizat în România al mărcii Enterprise EPOS – Sennheiser pentru produse destinate mediului B2B (Office, Contact și Call Center), segment care a crescut cu 40% față de aceeași perioadă a anului trecut.

Fondată în 2002, ABN System International este deja distribuitor autorizat pentru produsele brand-ului american Poly (former Plantronics), dar și ale altor peste 170 de branduri printre care Logitech, Jabra, Panasonic, Tenda.

Sennheiser este unul dintre cei mai mari producători din lume de echipamente audio, dispozitive high-end pentru consumatorii finali şi pentru piaţa audio profesională, inclusiv microfoane wireless.

EPOS este o companie audio care dezvoltă și vinde dispozitive pentru profesioniști în afaceri. Bazat pe tehnologii avansate, EPOS are experiență în livrarea de soluții audio care se remarcă prin design, tehnologie și performanță.

Fondată în 2002, compania autohtonă ABN Systems International este o afacere din domeniul distribuţiei de accesorii si echipamente telecom. Din 2015, ABN Systems International a lansat și brandul propriu Tellur, care produce echipamente electronice şi accesorii telecom.

Etichete: , , , ,