Cât de diferit va fi următorul iPhone 13 față de predecesorul său și ce îmbunătățiri va aduce

Scris de | 31 ianuarie, 2021
Cât de diferit va fi următorul iPhone 13 față de predecesorul său și ce îmbunătățiri va aduce
foto via @gsmarena.com

Se așteaptă ca iPhone 12S/ iPhone 13 să aibă același design ca și seria 12 actuală, cu excepția faptului că va fi puțin mai gros. LetsGoDigital și Concept Creator s-au asociat pentru a crea redări 3D speculative despre cum va arăta următorul iPhone.

Designul nu este o replică exactă a Pro-ului actual, deoarece crestătura este mai mică. Pe de o parte, se așteaptă ca Apple să includă primul său cititor de amprente pe ecran pe modelele 2021.

Cine va furniza acei senzori este o întrebare interesantă. Poate că va fi vorba de Qualcomm, care vinde deja modemuri 5G către Apple. Asta ar însemna un cititor de amprente cu ultrasunete. Oricum ar fi, următorul iPhone va dispune de Face ID, pentru că Apple nu are de gând să renunțe la el, încă.

Aceste randări pentru iPhone 13/12S Pro arată o mișcare „curajoasă” de la Apple și anume, eliminarea portului de încărcare. În schimb, încărcarea se va realiza prin intermediul sistemului MagSafe. Diferența este deja destul de redusă, portul Lightning furnizând 20W putere, în timp ce MagSafe furnizează 15W. Deși acesta va fi puțin mai gros, se așteaptă ca noile telefoane să aibă capacități de baterii practic identice.

Analistul Ming-Chi Kuo raportează că 12S Pro și 12S Pro Max vor avea o cameră ultra îmbunătățită, cu un obiectiv f/1.8 luminos și focalizare automată. În afară de asta, actualizările majore ale camerei nu sunt așteptate în curând. Toate acestea sunt speculații bazate pe zvonuri și predicțiile analiștilor. Noile iPhone-uri sunt așteptate în toamna acestui an, în septembrie.

Etichete: , , , , ,

Sursa: Renders show a possible iPhone 12S Pro (or 13 Pro) design - almost the same as the current 12 Pro