Allview extinde gama Smart TV QLED cu un model de 43”. Va fi cel mai accesibil Smart TV

Scris de | 2 februarie, 2021
Allview extinde gama Smart TV QLED cu un model de 43”. Va fi cel mai accesibil Smart TV

Allview anunță extinderea gamei de Smart TV-uri QLED, cu un model de 43”, devenind astfel cel mai accesibil Smart TV QLED de pe piața românească.

„Portofoliul companiei a fost extins constant cu noi modele aliniate cerințelor pieței, cu funcționalități și tehnologii de top (4K Upscaling, HDR10, HLG, VA display, Google Assistant, Dolby Audio), toate integrate într-un produs cu un design desăvârșit. Cota de piață a companiei Allview în 2020 pe segmentul televizoarelor, a ajuns la 4% și în continuare target-ul nostru este de a deveni lideri pe piața românească de Smart TV-uri cu Android TV™ și Google Assistant integrat.” a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Noul Smart TV va dispune de paneluri cu tehnologia Quantum Dot, ce livrează imagini excepțional de clare și care redau 100% volum de culoare. Astfel, adevăratele momente ale vieții sunt ilustrate în culori superbe, iar cele mai fine detalii devin vizibile.

Opțiunea Dolby Audio, ce amplifică experiența acustică a utilizatorului și redă un sunet perfect echilibrat, completează experiența cinematografică. Tehnologia HDR 10 oferă o imagine mult mai realistă, mai naturală, ce îl ajută pe utilizator să se transpună în mijlocul acțiunii, iar designul simplu și atractiv, accentuat de carcasa neagră, face din modelul Allview QLED 43ePlay6100-U să fie ușor de integrat chiar și în camere de dimensiuni medii.

Telecomanda smart folosește tehnologia Bluetooth și integrează funcția Voice control, precum și butoanele dedicate pentru Netflix, YouTube și Google Assistant, oferă o utilizare cât mai facilă, iar integrarea sistemului de operare Android TV aduce varietate de conținut, update-uri de securitate regulate precum și upgrade la versiuni superioare de soft.

Etichete: , , , ,