Apple ar putea introduce, odată cu iOS 14.5 beta, partajarea plății cu cardul de credit

Scris de | 3 februarie, 2021
Apple ar putea introduce, odată cu iOS 14.5 beta, partajarea plății cu cardul de credit
foto via @ubergizmo.com

Când dețineți un card de credit, puteți solicita și carduri suplimentare pentru ceilalți membri ai familiei sau pentru prieteni. Toate aceste carduri vor avea aceeași limită de credit, dar facilitează utilizarea și de către ale persoane, cum ar fi atunci când sunt la cumpărături și nu sunteți prezenți cu ei.

Se pare că Apple ar putea planifica o caracteristică similară pentru Apple Card. Potrivit 9to5Mac, au descoperit dovezi în iOS 14.5 beta care sugerează că partajarea creditelor ar putea fi o caracteristică pe care utilizatorii Apple Card o pot aștepta în viitor, posibil cu următoarea actualizare.

Nu se știu prea multe despre această caracteristică sau despre modul în care va funcționa exact. Utilizatorii Apple Card pot, de asemenea, să limiteze creditele pe care le partajează, asigurându-se astfel că persoana cu care îl împarte nu va depăși o anumită limită.

Nu suntem siguri dacă acest lucru înseamnă că ceilalți membri ai familiei tale vor primi un card fizic sau dacă acesta va fi unul virtual conectat la telefoanele lor. Oricum ar fi, va trebui să așteptăm și să vedem când funcția va fi lansată efectiv. Între timp, iOS 14.5 a dezvăluit, de asemenea, că Apple intenționează să introducă servicii financiare de sănătate, unde ar putea să vă studieze obiceiurile de cheltuieli și să facă recomandări despre cum să economisiți cel mai bine banii.

Etichete: , , ,

Sursa: Apple Card Credit Sharing Could Be Coming In iOS 14.5