Lenovo anunță rezultatele financiare pentru anul precedent. Ce profit le-a adus 2020

Scris de | 4 februarie, 2021
Lenovo anunță rezultatele financiare pentru anul precedent. Ce profit le-a adus 2020
foto via @pinterest.cl

Deși situația actuală nu a fost prielnică pentru anumite domenii de activitate și pentru unele companii, Lenovo a avut o creștere a veniturilor din trimestrul trei (octombrie-decembrie 2020) al acestui an fiscal, ajungând la suma de 17,2 miliarde de dolari, cu 22% mai mult decât aceeași perioadă a anului trecut.

Grupul Lenovo PCSD

Rezultatele bune se datorează și excelenței operaționale Lenovo, care a răspuns cererii crescute de PC-uri din întreaga lume și a propus un portofoliu de produse inovator, adaptat pentru a răspunde nevoilor în schimbare a felului în care utilizatorii muncesc, învață și trăiesc.

Grupul MBG (Mobile Business Group)

Este considerat cel mai profitabil trimestru de la achiziționarea businessului Motorola de către Lenovo, aceștia înregistrând o creștere a veniturilor de două cifre comparativ cu trimestrul al treilea al anului anterior.

Grupul DCG (Data Center Group)

Veniturile din segmentul enterprise au atins pragul de 1 miliard de dolari, cea mai mare sumă înregistrată în ultimii trei ani, iar grupul a înregistrat venituri record de 1,63 miliarde de dolari.

Etichete: , , , ,