Noul monitor Philips va avea 24 inci și va dispune de cameră securizată și conexiune hibridă

Scris de | 4 februarie, 2021
Noul monitor Philips va avea 24 inci și va dispune de cameră securizată și conexiune hibridă

Philips lansează noul monitor Philips de 24 inci, care să îmbunătățească experiența de vizionare. Philips 243B1JH din gama B dispune de o varietate de funcții ce oferă siguranță și confort menite să ajute la productivitate.

Aceasta este soluția ideală pentru cei care caută un monitor care să asigure conectivitate, confort și securitate, datorită caracteristicilor de care dispune: un cablu USB dual mesh cu conectori de tip C și A transmite semnal video, ethernet, energie pentru încărcarea laptop-ului compatibil (până la 100W) și DisplayLink.

Monitorul Philips 243B1JH dispune de un Docking Station USB hibrid cu porturi USB-C și USB-A, pentru o conexiune ușoară și completă. Cablul USB-A cu conexiune DisplayLink permite o varietate de scenarii de utilizare a laptop-ului. Portul RJ-45 Ethernet încorporat asigură o securitate mai mare a datelor, iar DisplayPort-out permite configurarea cu ușurință a unui setup multi-monitor prin cuplarea mai multor monitoare.

La fel ca întreaga linie B, acest model îndeplinește o multitudine de standarde și certificări de mediu, cum ar fi EnergyStar 8.0, EPEAT, TCO Certified Edge și RoHS. PowerSensor-ul încorporat detectează prezența utilizatorului și reglează luminozitatea monitorului, reducând consumul de energie.

Monitorul Philips 243B1JH este disponibil începând din februarie la un preț de 2041 lei.

Etichete: , , ,