Apple vrea să retragă din producție unul dintre modelele iPhone 12

Scris de | 8 februarie, 2021
Apple vrea să retragă din producție unul dintre modelele iPhone 12

Apple ar putea recurge la o soluție radicală, în această primăvară, pentru unul dintre produsele din gama iPhone 12 care s-a vândut destul de slab. Deși a fost primit foarte călduros, iPhone 12 Mini nu a reușit să se vândă în suficiente exemplare cât să poată supraviețui în lineup-ul Apple.

Considerat de mulți un pariu interesant, se pare că micul terminal nu are o bază suficient de mare de admiratori în 2021, iar entuziasmul de la lansare nu s-a tradus ți în cifre de vânzări care să îi satisfacă pe cei din board-ul de directori al companiei din Cupertino, California.

Conform lui William Yang, analizat reputat care lucrează la JP Morgan, se pare că Apple plănuiește să închidă total linia de producție pentru iPhone 12 Mini, asta după ce au „scăpat” pe piață zvonuri conform cărora compania americană urma să reducă capacitatea de fabricare la finalul lui 2020. 

Deși telefonul în cauză era adresat unui public care caută smartphone-uri cu un ecran foarte mic, se pare că cei mai mulți dintre utilizatori pasionați de astfel de terminale se îndreaptă spre cealaltă variantă de la Apple, și anume iPhone SE 2020. Ca o completare, este de bănuit că producătorul american nu va mai ieși pe piață cu o nouă iterație a iPhone Mini odată cu lansările din toamna lui 2021.

Etichete: , ,

Sursa: Apple Could Be Halting iPhone 12 Mini Production Next Quarter