Ce este ZEN: O nouă soluție de plată se lansează oficial în România

Scris de | 8 februarie, 2021
Ce este ZEN: O nouă soluție de plată se lansează oficial în România

ZEN și-a anunțat lansarea oficială în 31 de piețe europene, inclusiv în România. Principalul obiectiv este acela de a oferi o modalitate simplă de gestionare a banilor, fără comisioane și formalități. Oferta ZEN combină beneficiile pentru comerțul electronic: simplitatea plăților, mecanisme care protejează atât cumpărătorul, cât și comerciantul, precum și beneficii create pe măsura nevoilor antreprenorilor și consumatorilor.

Serviciile ZEN sunt disponibile atât de pe telefonul mobil, cât și accesând website-ul companiei, printr-un model de abonament cu o perioadă de probă de o lună de zile. Utilizatorii primesc un card ZEN Mastercard (fizic sau virtual) care poate fi adăugat în Apple Pay sau Google Pay.

Comerțul ZEN

Simplitate. Atât antreprenorii, cât și clienții individuali beneficiază de reguli simple pentru plăți online efectuate oriunde în lume, în orice monedă, indiferent de valoare. Pentru comercianți, procesul de gestionare a banilor, prin integrarea unui cont bancar, garantează acces instantaneu la banii proveniți din vânzări, care pot fi folosiți oricând.

În ceea ce îi privește pe consumatorii individuali, aceștia beneficiază de simplitate, un proces de transfer rapid, posibilitatea de a crea un cont direct de pe telefonul mobil, cât și o experiență de suport clienți la îndemână. Toate serviciile sunt ușor de gestionat prin intermediul unei aplicații mobile cu o interfață intuitivă.

Un mediu confortabil. Utilizatorii ZEN, fie clienți individuali sau companii nu sunt nevoiți să investească timp și energie pentru a solicita restituirea unor fonduri. Cu ajutorul protecției oferite de ZEN Care, dacă un client dorește o rambursare, tot ce trebuie să facă este să menționeze cererea sa, iar ZEN o va gestiona astfel încât banii să revină în scurt timp în contul utilizatorului.

Antreprenorii, pe de altă parte, beneficiază de un plus de siguranță prin faptul că nu sunt aplicate comisioane de chargeback, ZEN acoperindu-le pe toate. Având la dispoziție modele de abonament clare și transparente, utilizatorii știu întotdeauna ce costuri presupune o tranzacție și nu trebuie să își mai facă griji pentru comisioane neașteptate.

ZEN vine la pachet cu o serie de beneficii. Alegând ZEN, atât consumatorii, cât și antreprenorii beneficiază de o serie de alte beneficii: sistemul de cashback instantaneu care oferă posibilitatea de economisi până la 15% din valoarea tranzacției, posibilitatea de plăți în 35 de monede fără comisioane suplimentare, precum și un cont special în 35 de monede cu un card ZEN Mastercard dedicat (disponibil și în varianta de card virtual).

Mai mult decât atât, persoanele care cumpără dispozitive electronice și plătesc cu ZEN beneficiază de o prelungire gratuită cu un an a garanției.

Europa Centrală și de Est, centru al revoluției tehnologice 

ZEN se lansează printr-un parteneriat strategic cu Mastercard. Liderul global lucrează alături de startup-ul fintech în domeniul plăților, dar își oferă și sprijinul pentru accelerarea dezvoltării ZEN pe plan internațional. Astfel, ZEN are acces la tehnologiile Mastercard, la partenerii companiei la nivel global, cât și la experții Mastercard în materie de dezvoltare de produse și marketing.

Etichete: , , ,