Contakt: De Valentine’s Day, românii vor cumpăra cu 25% mai multe accesorii de telefon

Scris de | 11 februarie, 2021
Contakt: De Valentine’s Day, românii vor cumpăra cu 25% mai multe accesorii de telefon

Contakt estimează o creștere a vânzărilor cu aproximativ 25% cu ocazia sărbătorilor de Valentine`s Day și Dragobete, comparativ cu media lunară pentru același interval. Potrivit retailerului, cei mai activi clienți din această perioadă sunt femeile.

Reprezentanții companiei estimează că cele mai solicitate produse în această perioadă vor fi husele pentru telefon personalizate cu fotografia preferată. În acest sens, compania s-a pregătit cu stocuri suplimentare pentru a face față cererii, atât în ceea ce privește husele personalizate, cât și pentru gadget-uri, o altă categorie de interes pentru cumpărători în această perioadă.

Cu ocazia celor două evenimente, Contakt desfășoară mai multe campanii de reducere de prețuri și oferte speciale, atât în magazinele fizice, cât și online. Astfel, în locațiile Contakt, cumpărătorii pot achiziționa o folie de silicon pentru fața și spatele telefonului la 99 lei, campanie foarte bine primită de către clienții companiei de fiecare dată când este activă.

În perioada următoare, compania va desfășura un proces de extindere al portofoliului de produse, mai ales a celor din gama de căști bluetooth și true wireless, power bank-uri, încărcătoare auto, dar și alte produse ce vor fi solicitate odată cu venirea sezonului cald și începerii perioadei concediilor și călătoriilor.

Etichete: , ,