Huawei introduce funcții noi în Petal Maps

Scris de | 11 februarie, 2021
Huawei introduce funcții noi în Petal Maps

Încă de la dispariția serviciilor Google de pe telefoanele Huawei, compania din China a căutat să compenseze cu aplicații din ecosistemul propriu pentru a putea oferi utilizatorilor alternative viabile.

Una dintre aplicațiile cele mai folosite la nivel mondial, Google Maps, nu este disponibilă pe terminalele cele mai recente ale Huawei, iar producătorul a introdus Petal Maps, un nou serviciu de hărți online.

Noua versiune a Petal Maps introduce în premieră funcțiile de planificare a traseului, cu toate mijloacele de transport (plus orarele acestora), inclusiv noi rute pentru bicicliști.

Acestea au rolul de a ușura viața celor care fac zilnic naveta către birou și sunt deja disponibile pe câteva piețe importante din Europa și nu numai. Australia, Belgia, Lusemburg, Canada, Olanda, Noua Zeelandă, Norvegia, Finalnda, Franța, Spania, Germania și Elveția se pot bucura de noile funcții ale Petal Maps.

În ceea ce privește cicliștii, din păcate, în România, nu există încă o implementare a acestui nou serviciu. Acesta este însă disponibil în Germania, Danemarca, Spania, Finlanda, Franța, Regatul Unit, Mexic, Norvegia, Noua Zeelandă, Polonia și Suedia.

Petal Maps este disponibil în Huawei AppGallery și funcționează cu toate device-urile Huawei sau Honor.

Etichete: , ,

Sursa: Huawei adds route planning and public transit to Petal Maps