Instagram nu va mai accepta videoclipuri cu logo-uri ale altor aplicații, precum TikTok

Scris de | 11 februarie, 2021
Instagram nu va mai accepta videoclipuri cu logo-uri ale altor aplicații, precum TikTok
foto via @kiddnation.com

Pentru a promova videoclipurile scurte create pe propria sa platformă, Instagram nu va mai accepta videoclipuri cu logo-uri ale altor aplicații, precum TikTok.

După cum a menționat prima dată The Verge, compania a publicat o serie de noi linii directoare pentru creatori pentru a obține cele mai bune rezultate posibile pe platformă. Aceste sfaturi, postate în contul creatorilor Instagram, au sugerat producătorilor de videoclipuri să utilizeze formatul vertical și propria bibliotecă de sunet.

Citește și: Sunt aproape 5 milioane de utilizatori activi în România pe TikTok 

Postarea a menționat, de asemenea, că utilizatorii nu ar trebui să încarce clipuri cu conținut cu rezoluție redusă sau redirecționate vizibil din alte aplicații cu logo-uri vizibile.

Aceasta este o cerere nedreaptă din partea rețelei sociale, deoarece creatorii s-ar putea să nu depună eforturi pentru a recrea același conținut pentru platforme diferite. În plus, pentru persoanele care tocmai încep, ar putea să nu fie posibil să plătească aplicații care să le permită să facă videoclipuri fără logo. De asemenea, este posibil ca un anumit efect pe care ați căuta să îl includeți în videoclipul dvs. să nu fie disponibil pe propria cameră Instagram.

Creatorii ar putea ajunge să depună mai mult efort pentru a ține cont de toate acestea, în loc să se concentreze asupra conținutului. Instagram a lansat pentru prima dată Reels în India în iulie anul trecut și ulterior a lansat-o la nivel global în august.

Etichete: , , ,

Sursa: Instagram won’t recommend Reels with a TikTok logo — and it’s unfair