Redmi Note 9T 5G, disponibil la Best Deal Orange în România

Scris de | 11 februarie, 2021
Redmi Note 9T 5G, disponibil la Best Deal Orange în România

Redmi Note 9T, primul smartphone 5G din seria Redmi Note, va fi în oferta Best Deal Orange. Mai mult decât atât, până pe 12 februarie, ora 23:59, cei care îl vor achiziționa online pe site-ul operatorului, împreună cu un abonament din oferta comercială, vor beneficia de o reducere suplimentară de 30 de euro.

Redmi Note 9T este cu până la 100% mai rapid față de generațiile anterioare datorită chipsetului MediaTek Dimensity cu 5G-integrat 800U SoC. Redmi Note 9T dispune de conectivitate 5G simultană pe două carduri SIM și de tehnologia 4×4 MIMO.

Redmi Note 9T: Camere performante

Dotat pe spate cu un setup triplu de camere de 48MP, cu senzor de profunzime de 2MP și lentile macro de 2MP, Redmi Note 9T îi ajută și pe începători să realizeze cadre bune, iar senzorul său de o jumătate de inch și arhitectura ISP la nivel flagship oferă o calitate a imaginii îmbunătățită și o procesare mai rapidă.

Redmi Note 9T are un ecran de 6.53 inci FHD+ DotDisplay și spatele curbat Unibody 3D, din policarbonat texturat care oferă o aderență mai bună și mai multă rezistență la amprente. Telefonul este protejat de Corning Gorilla Glass 5.

Dotat cu o baterie de 5000mAh și un procesor eficient, Redmi Note 9T se încarcă rapid la 18W și are un încărcător de 22.5W în cutie. În plus, datorită bateriei care suportă un număr mare de cicluri de încărcare-descărcare, utilizatorii pot folosi telefonul zlinic timp de aproape trei ani, fără degradarea acestuia.

Redmi Note 9T este disponibil în două variante captivante de culoare: Nightfall Black și Daybreak Purple.

Etichete: , , , ,