Apple va repara gratuit smartwatch-urile care nu se încarcă după update-ul făcut

Scris de | 16 februarie, 2021
Apple va repara gratuit smartwatch-urile care nu se încarcă după update-ul făcut
foto via @ubergizmo.com

Apple a lansat luni watchOS 7.3.1 și ar putea ajuta la rezolvarea unei probleme care împiedică încărcarea anumitor ceasuri inteligente Apple Watch Series 5 sau SE în timp ce se află în modul de economisire a bateriei. Dar chiar și actualizarea software-ului ar putea să nu rezolve problema, potrivit Apple. În caz contrar, compania promite repararea ceasului gratuit.

„Un număr foarte mic de clienți cu modele Apple Watch Series 5 sau Apple Watch SE care rulează watchOS 7.2 sau 7.3 au întâmpinat o problemă cu ceasul care nu se încarcă după ce acesta intră în rezerva de alimentare”, spune Apple într-un document de asistență.

Dacă Apple Watch încă nu se va încărca după instalarea actualizării și după ce l-ai conectat la încărcător timp de cel puțin 30 de minute, compania iți solicită să contactezi asistența Apple pentru a configura o reparație gratuită prin e-mail. Compania va trebui să iți inspecteze ceasul pentru a „verifica dacă este eligibil pentru reparații gratuite”. Actualizarea watchOS 7.3.1 este disponibilă pentru descărcare acum.

Etichete: , ,

Sursa: If your Apple Watch still won’t charge after the latest update, Apple will fix it for free