Vivo Y70 și Vivo Y11s, primele smartphone-uri Vivo lansate oficial în România: Preț și specificații

Scris de | 16 februarie, 2021
Vivo Y70 și Vivo Y11s, primele smartphone-uri Vivo lansate oficial în România: Preț și specificații

Cu o performanță bună a bateriei și camere foto cu AI, Vivo Y70 și Vivo Y11s au avut deja parte de o primire călduroasă din partea consumatorilor din Europa.

Echipate cu procesoare Qualcomm Snapdragon și rulând versiunea minimalistă de Android, aceste dispozitive funcționează intuitiv și fără întreruperi, oferind o experiență de utilizare bună.

Încă de la început, utilizatorii vor fi notificați să își actualizeze software-ul la cea mai recentă versiune a sistemului de operare Android, ceea ce crește imediat gradul de securitate a datelor personale și adaugă multe funcții noi.

Vivo Y70 și Vivo Y11s: Vivo FlashCharge

Bazat pe un procesor Qualcomm Snapdragon 665, cu unitate grafică Adreno 610, Vivo Y70 suportă încărcarea rapidă a acumulatorului prin tehnologia Vivo FlashCharge de 33 de wați.

Camera sa foto este echipată cu un senzor foarte de 48 de megapixeli ce suportă Modul Super Noapte pentru fotografia în condiții de iluminare slabă și înregistrarea videoclipurilor 4H. Sub ecranul AMOLED, modelul Vivo Y70 ascunde un senzor de amprente în ecran, în timp ce memoria de 8GB de RAM și 128GB de stocare integrată permit o performanță bună.

Memoria poate fi extinsă și mai mult prin cardul microSD de până la 1TB, iar suportul pentru memorie poate fi folosit și pentru două carduri SIM simultan.

Vivo Y20s și Vivo Y11s: Specificații

Vivo Y20s și Vivo Y11s au un acumulator de 5000 mAh, care va rezista  aproximativ două zile cu o singură încărcare, și dispun de un scaner de amprente localizat lateral, în butonul de pornire. Ambele smartphone-uri folosesc și procesorul Qualcomm Snapdragon 460, care le permite consumatorilor să realizeze mai multe pe dispozitivele lor, de la simpla navigare pe internet și multi-tasking la jocurile video.

Camera foto AI Triple Macro a modelului Y20s oferă o gamă largă de funcții, inclusiv Face Beauty și Efecte de lumină pentru portrete. Cu o cameră foto principală de 13MP, un f/2.2, plus tehnologia PDAF, fiecare detaliu va fi vizibil fără probleme. În același timp, modelul vivo Y11s are o cameră foto principală cu configurație duală și un acumulator de 5000 mAh.

Vivo Y70 și Vivo Y11s: Preț

Începând cu finalul lunii, smartphone-urile vivo vor fi disponibile oficial în România și pot fi achiziționate printr-o rețea de 16 magazine eMAG din marile orașe. În privința prețului recomandat de vânzare, modelul vivo Y70 va fi disponibil la prețul de 1199 RON, iar modelele vivo Y20s și Y11s la prețurile de 999 și respectiv 599 RON.

Etichete: , , , , ,