Garmin lansează ceasul Enduro, cu autonomie de până la 1 an cu ajutorul încărcării solare

Scris de | 18 februarie, 2021
Garmin lansează ceasul Enduro, cu autonomie de până la 1 an cu ajutorul încărcării solare
foto via @gizmochina.com

Ceasurile inteligente au devenit rapid o alegere pentru o mulțime de persoane. Pe măsură ce popularitatea crește, crește și numărul de funcții noi pe care le vei găsi active pe ele. Producătorul american de ceasuri Garmin a adăugat un nou ceas inteligent la linia sa, plin de câteva caracteristici unice pe care nu le veți găsi pe multe dintre ceasurile inteligente din jur. Ceasul denumit Garmin Enduro este conceput nu numai pentru a suporta cele mai extreme condiții meteorologice, ci și pentru utilizarea cea mai riguroasă, cu o durată de viață extinsă a bateriei, care se întinde până la 65 de zile!

Ceasul inteligent Garmin Enduro este descris ca un nou „ceas GPS ultraperformant”. Acesta conține un afișaj OLED de 1,4 inci despre care se spune că este optimizat pentru utilizare sub lumina soarelui, cu o rezoluție de 280 x 280 pixeli. Se spune că ceasul vine cu caracteristică de încărcare solară

Capacitatea bateriei nu a fost dezvăluită, dar, în ciuda timpului de utilizare îndelungat, ceasul este încă un dispozitiv ușor, cântărind doar 72g pentru varianta de oțel și 58g pentru modelul din titan. Există mai multe moduri, iar utilizarea de 65 de zile este posibilă în „modul smartwatch” atunci când este utilizat cu ajutorul sistemului solar. În modul de economisire a bateriei, se spune că ceasul durează până la 1 an cu încărcare solară.

Ceasul vine cu GPS și toate funcțiile de top pe care le veți găsi pe un ceas inteligent obișnuit. Funcții precum monitorizarea continuă a ritmului cardiac, urmărirea avansată a somnului, nivelul de saturație a oxigenului din sânge și alți câțiva senzori și instrumente adaptate pentru a îmbunătăți sănătatea și bunăstarea utilizatorului. Ceasul poate fi asociat cu un smartphone și este compatibil cu Android și iOS.

Ceasul inteligent Garmin Enduro surprinzător vine cu un preț de 799,99 USD pentru modelul din oțel, iar varianta de titan având prețul de 899,99 USD. Dispozitivul portabil este deja la vânzare pe site-ul Garmin.

Etichete: , ,

Sursa: Garmin Enduro smartwatch with up to 65 days battery life, solar charging launched