Filmul Mortal Kombat promite acțiune precum cea din jocuri

Scris de | 20 februarie, 2021
Filmul Mortal Kombat promite acțiune precum cea din jocuri
foto via @comicbook.com

Încă de la filmul Mortal Kombat din 1995, au existat mai multe încercări de a a-l aduce din nou pe ecran și în alte formate în afară de jocuri. Aceasta a inclus serii de animație, seriale de televiziune live, cărți de benzi desenate, romane și multe altele, deși multe dintre ele nu se bucurau de succes pe o perioadă lungă de timp.

Cu toate acestea, 2021 vine cu noutăți, mai exact trailerul pentru viitorul film Mortal Kombat a fost lansat recent și arată destul de minunat. Trailerul promite un film care va oferi același grad de acțiune și violență pe care fanii jocului au ajuns să o aștepte.

Având în vedere că filmul este produs de James Wan, cel mai cunoscut pentru franciza filmului Saw, nu este surprinzător. Nu suntem siguri care este subiectul exact al filmului, dar acesta va introduce noi personaje precum Cole Young interpretat de Lewis Tan. Va include, evident, personaje clasice Mortal Kombat precum Sonya Blade, Jax, Liu Kang, Raiden, Shang Tsung, Sub-Zero și Scorpion, dar acestea sunt doar câteva.

Filmul va fi lansat pe 16 aprilie în cinematografe și va fi disponibil exclusiv abonaților HBO Max timp de o lună.

Etichete: , ,

Sursa: Mortal Kombat Movie Trailer Promises Action As Violent As The Games