Huawei a lansat un nou poster pentru a dezvălui detalii ale viitorului Huawei Mate X2

foto via @huaweicentral.com

Huawei a lansat un nou poster pentru a dezvălui detalii ale viitorului Huawei Mate X2. Afișul sugerează noul design pliabil  adoptat pentru viitorul său smartphone. Huawei Mate X din 2019 și versiunea sa actualizată numită Mate X2 din 2020 au venit cu modele aproape identice. Ambele dispozitive aveau un ecran de dimensiuni mari, care putea fi pliat la jumătate. Când este pliat, afișajul rămâne în exteriorul dispozitivului.

Dispozitivele Samsung Galaxy Fold sunt toate echipate cu un design pliabil. Se pare că Mate X2, care este programat să devină oficial pe 22 februarie, va avea un design similar. Anunțul lui Mate X2 va coincide cu evenimentul Mobile World Congress Shanghai 2021 care va avea loc săptămâna viitoare. Este posibil ca dispozitivul final să arate ca randarea de mai jos.

După cum se poate vedea, Mate X2 poate oferi o experiență de vizionare pe ecran complet prin intermediul afișajului său interior. Se speculează că Mate X2 are un ecran pliabil de 8,01 inch realizat de compania chineză BOE. Se așteaptă să accepte rezoluția de 2480 x 2220 pixeli. Acesta poate avea un afișaj de 6,45 inci pe față, care va oferi o rezoluție de 2270 x 1160 pixeli.

Chipset-ul Kirin 9000 și o baterie de 4.400 mAh pot alimenta Mate X2. Poate fi încărcat cu sistemul de operare Android 10 și poate suporta încărcarea rapidă de 66W. Pentru fotografie, poate avea o cameră principală de 16 megapixeli în față, iar modulul său de cameră orientat spre spate poate include o cameră principală de 50 megapixeli, o cameră de 16 megapixeli, obiectiv de 12 megapixeli și un senzor de 8 megapixeli.