LG pune pe pauză proiectul pentru telefonul rulabil

Scris de | 23 februarie, 2021
LG pune pe pauză proiectul pentru telefonul rulabil
foto via @gsmarena.com

Un raport din luna trecută susținea că LG își organizează opțiunile pentru telefonul rulabil pe care l-a prezentat la CES 2021. Acum Yonhap raportează că s-a luat decizia de a opri proiectul.

LG le-a spus furnizorilor săi de piese să pună lucrările pentru telefonul rulabil în așteptare, potrivit informațiilor din interior citate de agenția de știri coreeană. Aceasta include BOE, care a fost contractat pentru realizarea afișajului. Furnizorii pot solicita compensații pentru munca pe care au făcut-o deja. LG nu a făcut niciun comentariu oficial cu privire la această chestiune.

Acest dispozitiv a făcut parte din ambițiosul Proiect Explorer, care trebuia să livreze un flagship clasic (cel mai probabil LG V70) urmat de telefonul rulabil. Cu toate acestea, nu am auzit zvonuri despre un flagship pe drum.

Se pare că LG ia în considerare vânzarea diviziei sale mobile sau închiderea acesteia. Divizia a pierdut bani începând cu al doilea trimestru al anului 2015 și a acumulat până acum până acum 4,5 miliarde de dolari. A continuat să lupte în ciuda încercărilor multiple de a întoarce lucrurile și a proiectelor îndrăznețe, cum ar fi LG Wing (care face parte, de asemenea, din Proiectul Explorer).

Întreruperea proiectului pentru telefonul rulabil nu înseamnă neapărat că LG a decis să părăsească activitatea de telefonie mobilă. Au existat îndoieli cu privire la faptul că proiectul va avea succes comercial deci aceasta ar putea fi doar o mișcare de reducere a pierderilor.

Etichete: , ,

Sursa: Yonhap: LG has put the rollable phone project on hold